nu am orgasm
Am ovare polichistice si i au tratament pentru asta (Jasmine),. Mi se intampla foarte des sa am infectii vaginale (de 2 zile simt usturime in vagin si i au ovule (Macmiror). Insa marea mea problema este ca nu am orgasm.Nu am avut orgasm niciodata cu un partener, iar de 2 saptamnai in timpul alctului sexula simt o duere si am observat ca vaginul nu se mai lubrifiaza. Ce as putea face in cazul asta?
2 comentarii
Ai o infectie vaginala si nu ar trebui sa ai contact sexual pe durata tratamentului.
Partenerul ar trebui si el sa faca tratament, altfel te reinfectezi de la el.
Cred ca ai si o candidoza
Cand incepi tratamentul sa speli lenjeria, prosoapele si tot ce vine in contact cu zona intima (chilotii, pantalonii), la peste 70 de grade, iar dupa 3-5 zile poti chiar sa iei chilotei noi, ca sa previi reinfectarea.
Ciuperca intra in tesatura si nu scapi de ea decat daca fierbi sau calci bine chilotii zilnic in timpul tratamentului, in primele 5 zile.
Pantalonii si fustele trebuie calcate cu abur, daca nu se pot spala la peste 70 de grade.
Sa nu faci baie in cada, deoarece nu ai cum sa o dezinfectezi bine si iti face rau si la ovare sa stai atat in apa calda. Poti face infectii si la ovare. Fa-ti doar dus!
Vezi de unde te infectezi, pe ce wc te asezi. Dezinfecteaza mereu colacul de wc cu spirt, precum si in interior, cu solutii pentru wc.
Si partenerul trebuie sa faca tratament si el trebuie sa-si spele rufele la peste 70 de grade si sa faca tratament, altfel tu te tratezi degeaba si te reinfectezi.
Dupa cateva zile, apar simptomele din nou.
Anticonceptionale pot determina scaderea libidoului.
Citeste pe net - efectele anticonceptionalelor asupra vietii sexuale
Partenerul ar trebui si el sa faca tratament, altfel te reinfectezi de la el.
Cred ca ai si o candidoza
Cand incepi tratamentul sa speli lenjeria, prosoapele si tot ce vine in contact cu zona intima (chilotii, pantalonii), la peste 70 de grade, iar dupa 3-5 zile poti chiar sa iei chilotei noi, ca sa previi reinfectarea.
Ciuperca intra in tesatura si nu scapi de ea decat daca fierbi sau calci bine chilotii zilnic in timpul tratamentului, in primele 5 zile.
Pantalonii si fustele trebuie calcate cu abur, daca nu se pot spala la peste 70 de grade.
Sa nu faci baie in cada, deoarece nu ai cum sa o dezinfectezi bine si iti face rau si la ovare sa stai atat in apa calda. Poti face infectii si la ovare. Fa-ti doar dus!
Vezi de unde te infectezi, pe ce wc te asezi. Dezinfecteaza mereu colacul de wc cu spirt, precum si in interior, cu solutii pentru wc.
Si partenerul trebuie sa faca tratament si el trebuie sa-si spele rufele la peste 70 de grade si sa faca tratament, altfel tu te tratezi degeaba si te reinfectezi.
Dupa cateva zile, apar simptomele din nou.
Anticonceptionale pot determina scaderea libidoului.
Citeste pe net - efectele anticonceptionalelor asupra vietii sexuale
V-am răspuns prin mesageria privată. O puteţi deschide dând clic în colţul din dreapta sus, unde scrie "modificaţi profilul dv".
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Probleme sexuale: durere in timpul penetrarii
- 15nu simt placere
- 5orgasm????!!!!...hmmm
- 12nu am avut orgasm niciodata
- 18nu simt nimic din cauza ca sunt prea larga!
- 8De ce nu a avut orgasm prietena mea...?
- 9imi puteti spuneti si mie...
- 3faptul ca ajung la orgasm imi afecteza menstruatia?
- 4in 2ani si jumatate nu am avut orgasm...
- 6cum ajung la orgasmul vaginal.. sa se simta bine?
- 5frigiditate?
- 5de ce ajung la orgasm doar cand eu stau deasupra?
- 5mimeaza orgasmul sau e inhibata?
- 16ajutati-ma! nu stiu ce e ala un orgasm
- 18orgasm
- 7Casatorita de 25 ani, dar relatia noastra sexuala nu a mers niciodata
- 4Nu am avut orgasm niciodata
- 13cascada de orgasme
- 0Cel mai tare orgasm posibil
Mai multe informații despre: Orgasmul Lipsa orgasmului la femei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: