nu am orgasm
Am ovare polichistice si i au tratament pentru asta (Jasmine),. Mi se intampla foarte des sa am infectii vaginale (de 2 zile simt usturime in vagin si i au ovule (Macmiror). Insa marea mea problema este ca nu am orgasm.Nu am avut orgasm niciodata cu un partener, iar de 2 saptamnai in timpul alctului sexula simt o duere si am observat ca vaginul nu se mai lubrifiaza. Ce as putea face in cazul asta?
2 comentarii
Ai o infectie vaginala si nu ar trebui sa ai contact sexual pe durata tratamentului.
Partenerul ar trebui si el sa faca tratament, altfel te reinfectezi de la el.
Cred ca ai si o candidoza
Cand incepi tratamentul sa speli lenjeria, prosoapele si tot ce vine in contact cu zona intima (chilotii, pantalonii), la peste 70 de grade, iar dupa 3-5 zile poti chiar sa iei chilotei noi, ca sa previi reinfectarea.
Ciuperca intra in tesatura si nu scapi de ea decat daca fierbi sau calci bine chilotii zilnic in timpul tratamentului, in primele 5 zile.
Pantalonii si fustele trebuie calcate cu abur, daca nu se pot spala la peste 70 de grade.
Sa nu faci baie in cada, deoarece nu ai cum sa o dezinfectezi bine si iti face rau si la ovare sa stai atat in apa calda. Poti face infectii si la ovare. Fa-ti doar dus!
Vezi de unde te infectezi, pe ce wc te asezi. Dezinfecteaza mereu colacul de wc cu spirt, precum si in interior, cu solutii pentru wc.
Si partenerul trebuie sa faca tratament si el trebuie sa-si spele rufele la peste 70 de grade si sa faca tratament, altfel tu te tratezi degeaba si te reinfectezi.
Dupa cateva zile, apar simptomele din nou.
Anticonceptionale pot determina scaderea libidoului.
Citeste pe net - efectele anticonceptionalelor asupra vietii sexuale
Partenerul ar trebui si el sa faca tratament, altfel te reinfectezi de la el.
Cred ca ai si o candidoza
Cand incepi tratamentul sa speli lenjeria, prosoapele si tot ce vine in contact cu zona intima (chilotii, pantalonii), la peste 70 de grade, iar dupa 3-5 zile poti chiar sa iei chilotei noi, ca sa previi reinfectarea.
Ciuperca intra in tesatura si nu scapi de ea decat daca fierbi sau calci bine chilotii zilnic in timpul tratamentului, in primele 5 zile.
Pantalonii si fustele trebuie calcate cu abur, daca nu se pot spala la peste 70 de grade.
Sa nu faci baie in cada, deoarece nu ai cum sa o dezinfectezi bine si iti face rau si la ovare sa stai atat in apa calda. Poti face infectii si la ovare. Fa-ti doar dus!
Vezi de unde te infectezi, pe ce wc te asezi. Dezinfecteaza mereu colacul de wc cu spirt, precum si in interior, cu solutii pentru wc.
Si partenerul trebuie sa faca tratament si el trebuie sa-si spele rufele la peste 70 de grade si sa faca tratament, altfel tu te tratezi degeaba si te reinfectezi.
Dupa cateva zile, apar simptomele din nou.
Anticonceptionale pot determina scaderea libidoului.
Citeste pe net - efectele anticonceptionalelor asupra vietii sexuale
V-am răspuns prin mesageria privată. O puteţi deschide dând clic în colţul din dreapta sus, unde scrie "modificaţi profilul dv".
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22cum imi pot da seama daca am orgasm?
- 1Orgasmul vaginal si orgasmul clitoridian
- 6bineinteleg.mult ravnitul orgasm vaginal
- 2de ce nu am placere in timpul actului sexual.ne puteti ajuta, va rugam mult!!!
- 13De ce nu am orgasm?!
- 6Nelamurita in ceea ce priveste orgasmul
- 15Am nevoie de un sfat
- 3nu am orgasm, ia pr meu crede k e vina lui
- 3cand iti dai seamna ca ai orgasm?
- 12nu ma mai atrage sotul sexual
- 7Cum sa-mi sarisfac iubita?
- 6Sunt disperata.e oare o problema cu mine?
- 4Orgasme rapide
- 1nu am orgasm
- 2cand fac sex mă termin foarte repede
- 1Orgasm în somn
- 1Nu simt nimic în timpul actului sexual, de ce ?
- 6Este normal ca barbat sa aibe orgasm in fundulet???
Mai multe informații despre: Orgasmul Lipsa orgasmului la femei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: