orgasm????!!!!...hmmm
mi'am inceput viata sexuala acum un an dar nu am avut orgasm pana acum...am avut 2 parteneri in tot acest timp dar nimik...cu primul nu simteam mare lucru...insa cu persoana cu care sunt acum ma inteleg de minune in pat...totul e bine...simt o placere care imi furnica tot corpul...nu sunt cuvinte sa descri ce simt...dar totusi nu am avut pana acum orgasm...imi poate spune cineva care e problema...va multumesc...Lisa
5 comentarii
cred ca problema e aceea ca nu stii de fapt ca ai orgasm pentru ca te astepti sa fie exact asa cum il descrie prietena cea mai buna sau Sandra Brown in cartile ei...orgasmul insa e resimtit diferit de fiecare femeie in parte iar eu cred, citind cele scrise de tine, ca ai orgasm
ok...sa zicem k asa e...dar nu ar trebui oare ca starea de excitare sa scada dupa un timp de la inceperea actului sexual...cel putin atunci cand ai orgasm clitoridian asa este...nu tot asa ar trebui sa fie si orgasmul vaginal...???...
adica tu ramii egal excitata si nesatisfacuta la sfirsitul actului sexual vaginal?.
ceva de genul...intimpul actului placerea este mare...o simt in tot corpul...dar se pare k nu pot depasi acest nivel de placere, la sfarsitul actului ramanand nesatisfacuta...cu partenerul ma inteleg bine...comunicare exista...ar putea sa fie problema faptul k ne gandim prea mult la acest lucru???...va multumesc pt raspunsuri...Lisa
eu cred ca problema asta cu obtinerea orgasmului nu tine numai de tine ci si de partener. Daca el nu stie cum sa te ia, cum sa se poarte cu tine inaintea inceperii actului sexual si cum sa se miste in timpul lui tu nu vei reusi sa ai orgasm. Si sa faci dragoste e o arta. Totul tine de cum se misca partenerul sau depinde in unele cazuri si cum te misti tu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sufar de frigiditate nu am avut niciodata orgasm
- 26nu am orgasm
- 4Nu am orgasm vaginal!!! :(
- 8nu am simtit nimic!
- 6lipsa totala libido
- 59nu am avut niciodata orgasm
- 4nu am orgasm.. ce sa fac?
- 10Prietena mea nu are orgasm ce pot sa fac
- 6Penetrare dureroasa... De orgasm nici sa nu povestec
- 4va cer un sfat desptre viata sexuala neimplinita.
- 3desi am o viata sexuala foarte activa nu ajung la orgasm
- 4Nu am avut orgasm niciodata
- 7Cum sa-mi sarisfac iubita?
- 6Sunt disperata.e oare o problema cu mine?
- 20Anorgasmie de mai bine de 11 ani... va rog sfaturi!
- 1Act sexual lipsit de placere
- 2Sexul
- 3Lipsa orgasmului. Nu reușesc să obțin orgasm cu toate că simt plăcere în timpul actului sexual
- 1Nu simt nimic în timpul actului sexual, de ce ?
Mai multe informații despre: Anorgasmia feminina Lipsa orgasmului la femei absenta orgasmului la femei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: