Credeti ca ar fi o posibila sarcina?
Buna ziua!
Am o mica problema, acum 2 zile trebuia sa imi vina menstruatia, ceea ce s-a intamplat, insa nu a fost deloc normala. Era de culoare maroniu- roz cu firisoare de sange si am avut doar cateva picaturi dimineata cand mergeam la toaleta doar 2 zile. Dupa acesta 2 zile nu a mai curs nimic. Inainte de acesta 2 zile am avut senzatii de voma constant, iar azi am observat ca imi displace total fructul ce iubeam sa il mananc. Pur si simplu simt ca imi vine sa vomit numai cand il vad. Credeti ca ar fi o posibila sarcina? Va multumesc anticipat!
Am o mica problema, acum 2 zile trebuia sa imi vina menstruatia, ceea ce s-a intamplat, insa nu a fost deloc normala. Era de culoare maroniu- roz cu firisoare de sange si am avut doar cateva picaturi dimineata cand mergeam la toaleta doar 2 zile. Dupa acesta 2 zile nu a mai curs nimic. Inainte de acesta 2 zile am avut senzatii de voma constant, iar azi am observat ca imi displace total fructul ce iubeam sa il mananc. Pur si simplu simt ca imi vine sa vomit numai cand il vad. Credeti ca ar fi o posibila sarcina? Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ciclu menstrual anormal?
- 7menstruatia o saptamana si 5 zile
- 8menstruatie anormala
- 1Scurgere anormala
- 3culoare deschisa sange menstrual
- 0Ciclu menstrual mai devreme
- 0Menstruatie negru spre rosu
- 1o problema la premenopauza
- 1Sangerari menstruale de culoare inchisa timp de 14 zile
- 0Menstruaţie doar 1 zi
- 1Menstruație anormală?
- 1Semne de sarcina
- 0Posibila sarcina sau dereglare hormonala ?
- 0Menstruație foarte puțină
- 1Menstruatie doar cateva pete maronii si o picatura rosie
- 0Anexita
Mai multe informații despre: Menstruatie anormala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: