contraceptia de urgenta e de vina?
am folosit contraceptia de urgenta, am avut sangerari si mi a venit menstruatia cu cateva zile inainte.din ce am citit pe prospect am intels k aceste lucruri sunt normale, dar fluxul menstruatiei l am avut foarte redus curgandu mi normal sange doar in prima zi, in celelalte foarte putin...de ce?
5 comentarii
E foarte posibil ca sa fie urmarea utilizarii contraceptiei de urgenta.Datele furnizate de tine sunt insa insuficiente asadar un raspuns mai clar de atit nu-ti pot da.Oricum, te sfatuiesc sa te orientezi spre o metoda de contraceptie eficienta si cu utilizare constanta pentru ca la contraceptia de urgenta nu poti apela decit de 2 ori pe an, iar acestea nu pot fi in doua luni consecutive
Cu cat timp inainte trebuie folosita contraceptia de urgenta?
Tu cand le-ai luat?
Tu cand le-ai luat?
pai...contraceptia de urgenta consta in 2 pilule...prima tre luata in maxim 72 de ore de la contactul sexual neprotejat sau de care nu esti sigura si a doua la exact 12 ore dupa ce ai luat prima pilula!cu cat iei prima pilula mai repede cu atat eficienta e mai mare si mai sigura!
E ADEVARAT CA PILULA DE A 2 ZI, ESTE INDICAT SA SE IA DOAR DE 2 ORI LA UN INTERVAL DE 30 ANI.EU CEL PUTIN ASA AM AUZIT LA O EMISIUNE TV.TRE SA SPECIFIC CA EU AM LUAT DE 2 ORI LA UN INTERVAL DE 2 LUNI, CRED.SI AM SIMTIT TOATE EFECTELE ADVERSE PE MINE, ADICA DUPA AM AVUT INFECTIE, CANDIDA, OF SI MULTE ALTELE.ACUM SUNT DE APROAPE 2 ANI PE ANTICONCEPTIONALE.
AM AUZIT CA SUNT CEA MAI PROASTA INVENTIE PT CORPUL FEMININ.ESTE ADEVARAT?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1contracepia de urgenta repetata
- 5contraceptia de urgenta cu Postinor 2 - informatii
- 5la cate zile inainte si dupa menstruatie nu raman gravida?
- 5jeanine si ciclu foarte putin si maro
- 4menstruatia redusa cantitativ
- 3pilula de urgenta.
- 5Prezervativ rupt, pastila de a doua zi si fara sangerare dupa 7 zile
- 2menstruatie in cantitati reduse
- 5cat de des se poate lua postinor?
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 4e cazul pilulei de a 2 zi?
- 4anticonceptionale yasmin
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 5menstruatie slaba... pot fi insarcinata?
- 3Menstruatie redusa cantitativ
- 4La menstruatie imi curge foarte putin! Infectie sau altceva ?
- 1ciclu redus
- 1Ciclu menstrual putin
- 2Sarcină? menstruația mi-a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta menstruatia redusa cantitativ
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: