lipsa menstra

Buna ziua. Am luat anticonceptionale Yasmine 6 luni si am intrerupt din cauza spotting-ului. De atunci nu am mai avut ciclu (asta a fost in februarie). Am luat duphastone fara succes. Mai am sanse sa-mi revin vreodata? Vreau copii mai mult decat orice pentru ca ma si marit in curand. Ajutor!
3 comentarii

Salut! Am patit si eu acelasi lucru dar de la alte anticonceptionale si am rezolvat problema cu ORGAMETRIL, pe care mi l-a recomandat medicul.Acum am doi copii maricei, frumusei si sanatosi, dar anticonceptionale nu am mai folosit.

Buna!ai grija pentru ca pot fi si cauze hormonale.Daca medicul ginecolog nu rezolva problema mergi la endocrinolog ( ti-o spun din experienta proprie ).Succes.

Anticonceptionalele produc dezechilibre hormonale(sau corecteaza).Acestea nu se administreaza fara un control(dozaj hormonal)prealabil.Din pacate multi medici le recomanda in functie de varsta pacientului.Mergi la ginecolog(sau schimba-l pe cel actual), endocrinologul este totusi prea mult pentru problema ta.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5reactii adverse yasmine
- 4Yasmine, pete de fata, probleme ficat
- 4Poate ramane gravida daca ia anticonceptionale?
- 23uitat pastila Yasmine
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 6anticonceptionalele yasmin - informatii
- 6Recomandati-mi alte anticonceptionale, nu mai vreau sa iau Yasmine
- 13Cum trebuie sa iau prima pastila si cat timp trebuie sa ma protejez cu prezervativ?
- 3Contaceptie.. Karissa sau Yasmine?
- 4Anticonceptionalul si analiza medicala
- 0Lipsa Menstruatiei
- 6daca nu am luat o pilula in ultima saptamana
- 4Un raspuns va rog mult!
- 1vomat dupa ce am luat pastila
- 3Yasmin si durerile menstruale
- 2Yasmin de 3 ani, secretie identica cu cea dinainte de venirea menstruatiei
- 5Am vomat o pastila anticonceptionala Yasmin
- 0Amenoree(absenta menstruatiei) la 17 ani
- 0Anticoncepționalele Yasmin - protejata dupa a 3-a pastila blister 2?
- 0Amenoreea primara
Mai multe informații despre: yasmine absenta menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: