de ce prietenu meu nu a avut erectie? | Forumul Medical ROmedic

de ce prietenu meu nu a avut erectie?

10-02-2009
corynuta
Nu este medic/terapeut
corynuta
nu suntem impreuna de mult timp si la primu act sexual nu a avut erectie si nici el nu stia de ce a zis ca e pentru prima oara m am simtit foarte prost, a incercat sa mi spuna ca nu e vina mea ca e a lui dar nu inteleg de ce.nici mie nu mi s a mai intamplat sa patesc asa.v as fi recunascatoare daca mi ati raspunde
3 comentarii
0
10-02-2009, ora 22:37
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
poate a avut emotii...nu stiu...incearca si tu sa il exciti mai mult... ;)
0
11-02-2009, ora 00:23
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Tot ce puteti este sa considerati episodul ca pe ceva firesc, stresul i-o fi provocat neplacerea. Daca aveti sentimente reciproce, curand o sa va intrati in normalitate, o sa lasati emotiile care va blocheaza si o sa fie totul bine. Trebuie sa ai rabdare, sa nu se simta nici el vinovat, neputincios si nici tu crispata. Numai Bine!
0
13-02-2009, ora 00:44
cristian17
Nu este medic/terapeut
cristian17
mda si mie mi s-a intamplat :) knd am facut-o cu prietena mea... (era virgina)... si nush parca eram putin jenat asa... aveam emotii... eram putin stresat. si din cauza stresului penisul meu era mort :). apoi s-a rezolvat problema rpd... eu zic k chestia asta tine si de psihic... sa nu fii stresat, sa uiti de probleme.. sa fii cat mai liber, sa gandesti pozitiv.
Numai Bine !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: