Lipsa atractie.

29-11-2018
radulescu.v
Nu este medic/terapeut
radulescu.v
Va salut & va spun atentiei situatia in care ma gasesc.

Sunt intr-o relatie de aproximativ 1 an de zile, am o iubita care arata traznet ca sa citez din rudele si amicii mei.
Este mai tanara cu 7 ani, eu avand 35 ani si dpdv fizic nu prea am ce sa ii adaug.
Insa problema este ca desi facem sex de cateva ori pe saptamana (2-3 ori) calitatea actului sexual este precara. Eu sunt excitat doar 70%.

Desi cand nu sunt langa ea ma gandesc la sex, am pofta.. cand ajung acasa pofta dispare. Mentionez ca nu ma masturbez decat foarte rar, probabil odata pe saptamana, uneori nici atunci.
Am erectie in fiecare dimineata, simt atractie pentru alte femei insa nu am calcat pana acum stramb.
Ideea este ca partenera mea este foarte copilarosa, foarte copilaroasa iar atunci cand ajung in preajma ei cumva sentimele mele parca se schimba, le-as descrie ca niste sentimente paternale..

De mentionat ca si ea isi doreste foarte mult sa faca sex insa nu este genul de a initial actul in sine sau de a mi transmite ce ii place sau cum ii place.
Ii place sexul si-atat. La incercarile mele sau intrebarile mele orice este binevenit, orice este placut.
Initial m-am gandit ca poate datorita varstei sa am problema cu erectia, ca poate am fost eu stresat la munca, etc etc. Dar daca ma uit la un film porno reactia este imediata si este 100%. Mi-am luat cateva zile libere dar nu s-a imbunatatit nimic.

Ce ma sperie si mai tare este ca daca acum viata sexuala este partial satisfacatorare ma gandesc ca peste 1 an probabil nu vom mai face sex deloc.

Am discutat despre cu ea despre situatia de mai sus, a incercat sa schimbe pe ici pe colea cate ceva ( lenjerie noua), a inceput sa aiba initiativa dar degeaba.
Mi se intampla des sa plec de la job cu o super pofta de sex dar cand ajung acasa... pofta parca dispare.

Clar problema este si la mine si desi am incercat sa schimb mediul, locurile in care facem sex, am incercat sa lungesc preludiul, merg la sala pentru a fi in forma, am adus si cateva jucarii tot n-am rezolvat.
Uneori ma gandesc ca poate reactiile mele sunt asa si pentru ca pana la ea am avut parte de persoane directe, cu multa initiativa, vocale, expresive etc etc.

Tin la ea foarte mult, ne completam perfect din toate celelalte puncte de vedere dar dpdv sexual incep usor usor sa devin fustrat.

Ce credeti, ce as putea sa schimb EU, la mine, in asa fel incat situatia sa se imbunatateasca?!

Multumesc aniticipat pentru orice raspuns.
4 comentarii
0
29-11-2018, ora 15:11
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Lasati lucrurile firesc, nu va mai propuneti nimic dinainte, pentru ca apare anxietatea de performanta. Cu cat va ganditi ca trebuie sa iasa intr-un anume fel, puneti presiune pe dumneavoastra si iese altceva decat v-ati propus.
Poate v-ar ajuta sa mergeti la un psiholog cu competente pe psihosexologie care sa va ajute sa treceti peste partea emotionala.
0
29-11-2018, ora 16:51
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Este foarte probabil ca ati intrat in niste roluri, care vin la pachet cu niste comportamente. Ca sa va dau un pont: este destul de greu sa faci sex cu "copilul" tau, nu?.Pentru un barbat asta creeaza anumite trairi, incompatibile cu sexul...
0
30-11-2018, ora 15:06
radulescu.v
Nu este medic/terapeut
radulescu.v
@ Psiholog Niculina Ciuperca,

Multumesc pentru raspuns. Am facut asta si nu s-a rezolvat si avand in vedere ca amandoi ne dorim sa facem sex dar cand ajungem unul langa celalat nu se mai intampla ( aici este doar din cauza mea). cred sincer ca timpul poate face doar ca fustrarea ambilor sa creasca.

@ Psiholog Pescaru Valentin

Multumesc mult pentru raspuns. Sincer ati pus degetul pe rana cum se spune. Exact asa ma simt, insa ce pot face eu sa depasesc asta. Care ar fi pasi pe care ar trebui sa ii urmez / urmam?
0
07-12-2018, ora 14:21
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Un prim pas pentru a depasi situatia ar fi sa discuti cu un psihosexolog

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •