Limba crapata.

Buna ziua, Ma numesc Catalin, am 18 ani, problema este ca de cativa ani parca tot mai rau limba se crapa, acum pot zice ca o am crapata pe mijloc si ambele parti laterale, uneori ma ustura cand consum, suc, alcool, 'ca oricare' si dimineata cand ma trezesc parca am ceva pe limba de culoare alba asa..daca stiti un tratament ceva sau oricare raspuns e bine primit, va multumesc !
2 comentarii

1. Limba este OGLINDA tractului digestiv
2 ai probleme serioase mai jos..stomac, intestine.. asa ca faci investigatii la gastro si in aralel se rezolva problema cu limba
3 local.. apa de gura dupa fiecare masa si Vit A uleioasa cateva picaturi cu putina miere de albini tinuta in gura
4 sa Terminat pentru tata viata cu energizantele, cola, alte sucuri acidulat, fructe citrice, otet..s.a care irita
2 ai probleme serioase mai jos..stomac, intestine.. asa ca faci investigatii la gastro si in aralel se rezolva problema cu limba
3 local.. apa de gura dupa fiecare masa si Vit A uleioasa cateva picaturi cu putina miere de albini tinuta in gura
4 sa Terminat pentru tata viata cu energizantele, cola, alte sucuri acidulat, fructe citrice, otet..s.a care irita

Buna ziua, am 22 de ani...si tin sa va anunt ca aceeasi problema o am si eu...limba crapata..., dimineata cand ma trezesc... este plina de 'o ciuperca' (poarta forma unor 'dungi', albe)...cand inghit...uneori, parca ceva retine 'la nivelul amigdalitelor' in plus de asta nu prea stau bine cu kg. am 1 metru 80 si inaltime,... 65...max 70 am avut!!Nu am facut analizele!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Umflatura pe limba
- 7pentru limba scrotala - ce tratament exista?
- 3ulceratie la baza limbii
- 5Limba incarcata
- 7Carcinom scuamos
- 1muscatul limbii in somn
- 9probleme fiere sau candida bucala ?
- 0usturimi ale limbii
- 0durere limba va rog ajutati-ma
- 1cancer limba
- 4Simptome multiple faringe-lueta-limba
- 1Aspect straniu al limbii
- 9Limba cu bobite albe si usturime usoare spre varful limbii
- 1Umflatura limba