Limba crapata.
Buna ziua, Ma numesc Catalin, am 18 ani, problema este ca de cativa ani parca tot mai rau limba se crapa, acum pot zice ca o am crapata pe mijloc si ambele parti laterale, uneori ma ustura cand consum, suc, alcool, 'ca oricare' si dimineata cand ma trezesc parca am ceva pe limba de culoare alba asa..daca stiti un tratament ceva sau oricare raspuns e bine primit, va multumesc !
2 comentarii
1. Limba este OGLINDA tractului digestiv
2 ai probleme serioase mai jos..stomac, intestine.. asa ca faci investigatii la gastro si in aralel se rezolva problema cu limba
3 local.. apa de gura dupa fiecare masa si Vit A uleioasa cateva picaturi cu putina miere de albini tinuta in gura
4 sa Terminat pentru tata viata cu energizantele, cola, alte sucuri acidulat, fructe citrice, otet..s.a care irita
2 ai probleme serioase mai jos..stomac, intestine.. asa ca faci investigatii la gastro si in aralel se rezolva problema cu limba
3 local.. apa de gura dupa fiecare masa si Vit A uleioasa cateva picaturi cu putina miere de albini tinuta in gura
4 sa Terminat pentru tata viata cu energizantele, cola, alte sucuri acidulat, fructe citrice, otet..s.a care irita
Buna ziua, am 22 de ani...si tin sa va anunt ca aceeasi problema o am si eu...limba crapata..., dimineata cand ma trezesc... este plina de 'o ciuperca' (poarta forma unor 'dungi', albe)...cand inghit...uneori, parca ceva retine 'la nivelul amigdalitelor' in plus de asta nu prea stau bine cu kg. am 1 metru 80 si inaltime,... 65...max 70 am avut!!Nu am facut analizele!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 44usturimi in cavitatea bucala
- 6umflaturi in zona anala si pe limba
- 7pentru limba scrotala - ce tratament exista?
- 4Condiloame limba
- 3umflaturi pe limba, urat mirositoare
- 9Ciuperca limba
- 37Vreau sa inteleg si eu mai exact ce am!!!
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 0usturimi ale limbii
- 0durere limba va rog ajutati-ma
- 5Am spre baza limbii o tenta mai alba care tot se schimba
- 4Simptome multiple faringe-lueta-limba
- 8gat uscat, limba iritata, ganglion submandibular dureros, disconfort partea stanga
- 4Limba ciudata si iritata
- 1Pete pe limba
- 1Jena la baza limbii
- 2Usturime sub limbă.
- 2Limba taiata din cauza unei căzături
- 4Va rog un rasp! niste bilute in spatele limbii
Mai multe informații despre: Limba limba crapata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: