Limba crăpată dureroasa și umflata

27-06-2019
Marius92
Nu este medic/terapeut
Marius92
De 3 luni mă confrunt cu o problema... mi S-a mărit limba in volum, a crăpat și are și alta culoare... nici nu prea pot sa mănânc și am fost și la mai mulți Medici și nu prea au dat un diagnostic clar... limba mea arată așa :> http://imgur.com/J4YXOHG
3 comentarii
4
27-06-2019, ora 17:01
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salut!

Marius92,

Problema ta cu limba își poate avea originea în colon. Da, ai citit bine.
Practic, tu suferi de limbă saburală. Este încărcată.
Îți recomand să faci hidrocolonoterapie, măcar 10 ședințe.
Mai multe detalii despre hidrocolonoterapie găsești accesând link-ul de mai jos:
https://www.romedic.ro/forum/psoriazis-tratat-prin-hidrocolonoterapie-116414

Multă sănătate!
Dumnezeu să te bineCuvânteze.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
27-06-2019, ora 23:47
Marius92
Nu este medic/terapeut
Marius92
Pai și crăpăturile ? Tot de acolo ar fi problema ? Mersi
4
14-07-2019, ora 18:04
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salut!

Marius92,

Eu nu sunt medic, dar analizând fotografia pusă la dispoziție de tine, pe baza cunoștințelor medicale pe care le am, pot să îți spun că tu POȚI suferi de:
1. Limbă saburală, care apare atunci când suprafața limbii este colonizată de diverși agenți patogeni. Când devine dureroasă poate indica o infecție sau un simptom al unei boli (limba saburală nu este în sine o boală, și de cele mai multe ori este temporară). O posibilă cauză poate fi o candidoză bucală sau intestinală (pentru așa ceva îți poți clăti gura timp de 30 de secunde de trei ori pe zi, după masă, cu ceai de gălbenele în care să pui o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu cumpărat de la farmacie, nu de la alimentară; ca să vezi un rezultat, în caz că suferi de o infecție fungică, ar trebui să faci această procedură zi de zi, timp de minim 14 zile, optim 30 de zile, ideal 3 luni).
Teoretic, dacă problemele tale cu limba sunt cauzate de o infecție locală sau de una intestinală, plantele te pot ajuta foarte mult. De la banalul dar superputernicul usturoi până la gențiană, turmeric, cuișoare, oregano sălbatic, ti tree, neem și pau d’arco - paleta fitoterapică este foarte mare. Mare și frumoasă este grădina de remedii a lui Dumnezeu.
2. Limbă geografică cu fisuri, așa numita Glosită benignă migratorie, dar este puțin probabil, pentru că tu prezinți mai mult decât un simplu disconfort;
3. "Limbă toxică". Apare de la consumul mare de tutun sau alcool sau ca reacție la consumarea anumitor alimente care sunt extrem de toxice, ca să nu spun otrăvitoare.
Trebuie să știi că problemele cu limba apar și din cauza unor dezechilibre hormonale, a unor probleme de sistem imun, a unor carențe foarte mari de vitamine (cum ar fi vitaminele B12 (hidroxicobalamină, metilcobalamină sau adenosilcobalamină, toate 3 formele active) și B9 (5-MTHF - metiltetrahidrofolatul), a unor probleme hepatice sau o unor probleme intestinale. După cum ți-am spus în mesajul anterior, UN COLON PLIN DE REZIDUURI, DE PLACĂ MUCOIDĂ, POATE SĂ AFECTEZE DIRECT LIMBA.
Încearcă să faci hidrocolonoterapie, nu vei regreta. De asemenea, consumarea în mod frecvent, dimineața, cu minim 30 de minute înainte de masă, a 5-10 g de tărâțe de psyllium (înmuiate în minim 200 ml de apă), ajută foarte mult curățarea intestinelor dar nu numai. Documentează-te cu privire la beneficiile consumului de psyllium.
Consultă un medic naturopat/homeopat pentru un consult amplu, nu doar de suprafață.
Multă sănătate!

Toate cele bune,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.