muscatul limbii in somn
Am varsta de 41 ani si de aprox. 1 an, noaptea in somn imi musc limba. Nu am alte simptome sau manifestari. Am ceva probleme cu tensiunea si colesterolul, urmez tratament cu Pritor si Lipantil. Multumesc
1 comentarii
ANTALCOL
Salut, cine ma poate ajuta cu antalcol, fara reteta, poate stiti de unde pot sa cumpar, am luat o perioada si imi este teama sa nu intru iar in aceasta patima a alcoolului, medicul de familie nu imi da reteta si nici la farmacii nu pot sa-l cumpar, va rog ajutati-ma, mi-a dat initial cineva care s-a vindecat de aceasta problema si m-a facut sa ma las de alcool, dar simt ca trebiue sa iau preventiv din nou.
Salut, cine ma poate ajuta cu antalcol, fara reteta, poate stiti de unde pot sa cumpar, am luat o perioada si imi este teama sa nu intru iar in aceasta patima a alcoolului, medicul de familie nu imi da reteta si nici la farmacii nu pot sa-l cumpar, va rog ajutati-ma, mi-a dat initial cineva care s-a vindecat de aceasta problema si m-a facut sa ma las de alcool, dar simt ca trebiue sa iau preventiv din nou.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 44usturimi in cavitatea bucala
- 4Limba mai alba in unele dimineti
- 12gura uscata in timpul somnului
- 8ciuperca pe limba
- 3limba rosie si ustura.
- 4Condiloame limba
- 8Amigdala, limba si maseaua de minte
- 6De ce de fiecare data cand imi curat limba eczema se agraveaza si se descuameaza mai tare
- 0durere limba va rog ajutati-ma
- 5Am spre baza limbii o tenta mai alba care tot se schimba
- 0Bubite pe limba.
- 1senzatia de limba arsa
- 0senzatie limba arsa
- 1Limba maro
- 4Limba ciudata si iritata
- 1Papile gustative
- 4Problema cavitatea orală... limba crăpată cu sângerări..
- 1Durere sub limba
- 4Hemipareza hemilimba dreapta
- 2Ma.poate ajuta cu acest semn de pe Limba
Mai multe informații despre: Limba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: