Umflatura limba

Buna ziua!
Din martie aproximativ am o umflatura la baza limbii in partea stanga, initial am crezut ca a aparut o besica de la mancarea fierbinte care am mancat-o in ziua respectiva, a disparut dupa aproximativ 5 zile si acuma 2 sapt a aparut din nou (sau poate a fost tot acolo dar nu am sesizato), acum 2 zile am observat 1 punct pe ea banuiam ca s-a spart, si in sfarsit scap de ea, acum e din nou acolo..precizez ca ma doare la atingere si este transparenta la fel ca o besica.Ce ar putea fi? pot oferi poza.multumesc
Din martie aproximativ am o umflatura la baza limbii in partea stanga, initial am crezut ca a aparut o besica de la mancarea fierbinte care am mancat-o in ziua respectiva, a disparut dupa aproximativ 5 zile si acuma 2 sapt a aparut din nou (sau poate a fost tot acolo dar nu am sesizato), acum 2 zile am observat 1 punct pe ea banuiam ca s-a spart, si in sfarsit scap de ea, acum e din nou acolo..precizez ca ma doare la atingere si este transparenta la fel ca o besica.Ce ar putea fi? pot oferi poza.multumesc
1 comentarii

limba si patologia limbii tine de medicii Maxilo-facial
dar poate fi si o problama gastrica care afecteaza indirect limba
oarecum e corect sa faci consult in acesta ordine stomatoog, ORL, gastrologie
dar poate fi si o problama gastrica care afecteaza indirect limba
oarecum e corect sa faci consult in acesta ordine stomatoog, ORL, gastrologie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3miros ingrozitor din nas.
- 4bubite sub limba
- 15Inghititul limbii
- 9Ciuperca limba
- 2Limba cu problemele ei
- 5Limba incarcata
- 6de ce dupa ce ma spal pe dinti simt ca mi se formeaza o pelita pe obraji, buze si am gura lipicioasa
- 0durere limba va rog ajutati-ma
- 1limba galbena
- 3cred ca am negi pe limba
- 6amigdala inflamata si dureroasa in spatele limbi
- 0senzatie limba arsa
- 8gat uscat, limba iritata, ganglion submandibular dureros, disconfort partea stanga
- 3Ranula sublinguala/ afta ? stomatolog sau ORL?
- 2Besici albe pe limba
- 2O umflătura ciudata sub limba
- 3Limba inflamata de la o masea.
- 2Limba taiata din cauza unei căzături
Mai multe informații despre: Limba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: