Limba inflamata de la o masea.
Buna seara,
mi s a scos o masea si vreo cateva saptamani, limba mi s a tot lovit la mestecat in maseaua urmatoare...mi-a tot pilit o medicul, rotunjit o asteptand cicatrizarea locui pt o lucrare. Insa limba a suferit lovituri repetate la vorbit, a fost si zgariata de acea masea, in unele zone s a luat si acel puf..intr o parte s a inflamat(umflat) usor si ma doare, ustura, nu tot timpul pe crize, parca si gura, buze. Au trecut deja vreo 10 zile de cand maseaua nu o mai loeveste si ea tot ma sacaie...am dat cand si cand cu propoli cu echinaceea si de vreo 2 zile gluicerina boraxata,
ce sa ii mai fac?
multumesc mult!
mi s a scos o masea si vreo cateva saptamani, limba mi s a tot lovit la mestecat in maseaua urmatoare...mi-a tot pilit o medicul, rotunjit o asteptand cicatrizarea locui pt o lucrare. Insa limba a suferit lovituri repetate la vorbit, a fost si zgariata de acea masea, in unele zone s a luat si acel puf..intr o parte s a inflamat(umflat) usor si ma doare, ustura, nu tot timpul pe crize, parca si gura, buze. Au trecut deja vreo 10 zile de cand maseaua nu o mai loeveste si ea tot ma sacaie...am dat cand si cand cu propoli cu echinaceea si de vreo 2 zile gluicerina boraxata,
ce sa ii mai fac?
multumesc mult!
3 comentarii
1 un consult la chirurgia maxilo-faciala.. pentru a exclude o posibila formatiune tumorala in acel loc
2 apa de gura stomatologica dupa fiecare masa, dupa care se aplica Anaftin spray pe acea zona
3 REGIM foarte stric alimentar fara acidulate, citrice, otet, lamai...s.a care nu permit vindecarea
2 apa de gura stomatologica dupa fiecare masa, dupa care se aplica Anaftin spray pe acea zona
3 REGIM foarte stric alimentar fara acidulate, citrice, otet, lamai...s.a care nu permit vindecarea
Bună ziua ! Am și eu o problema de genul de 4 ani ma lupt cu ea, după ce mi s-au scos măselele de minte de jos am în ambele părți ale limbi ca 2 gaurele, exact ca forma unei masele, am fost la dentist, stomatolog, patolog, chirurg maxilo facial, ortodont, orl și nu mai știu nici eu la ce medici am fost, și tot nu se refac acelele gaurele, ma deranjează ca și cum as avea ceva acolo, am cerut sa mi se facă biopsie sau screening doar ca toți medici mi-au zis ca nu e nevoie, nu știu ce sa fac s îmi treacă acele gaurele. Mulțumesc
cu ce te deranjeaza acele gaurele ?
ce se intampla daca NU te uiti la limba.. care sunt senzatiile, simptomele????
scrie varsta, inaltimea, sexul si cate KG ai
ce se intampla daca NU te uiti la limba.. care sunt senzatiile, simptomele????
scrie varsta, inaltimea, sexul si cate KG ai
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3limba amortita
- 10arsuri ale limbii
- 4Limba mai alba in unele dimineti
- 3limba rosie si ustura.
- 8Umflatura sub limba si la gat
- 6cancer la baza limbii-oncologie
- 6simptome de inghitit limba
- 3Fata si limba umflata
- 3limba alba si umflaturi spre gat
- 0mancarimi in gat, dureri usoare ale limbii
- 3Limba galbena + rubeola... cred
- 2durere de gat limba ureche
- 38senzatia de limba arsa
- 8gat uscat, limba iritata, ganglion submandibular dureros, disconfort partea stanga
- 2Limba maro
- 3Bube la baza limbii
- 0Ulceratie baza limbii lateral dreapta
- 1Mic depozit alb pe limba
- 4Problema cavitatea orală... limba crăpată cu sângerări..
Mai multe informații despre: Limba Umflarea limbii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: