Limba inflamata de la o masea.

Buna seara,
mi s a scos o masea si vreo cateva saptamani, limba mi s a tot lovit la mestecat in maseaua urmatoare...mi-a tot pilit o medicul, rotunjit o asteptand cicatrizarea locui pt o lucrare. Insa limba a suferit lovituri repetate la vorbit, a fost si zgariata de acea masea, in unele zone s a luat si acel puf..intr o parte s a inflamat(umflat) usor si ma doare, ustura, nu tot timpul pe crize, parca si gura, buze. Au trecut deja vreo 10 zile de cand maseaua nu o mai loeveste si ea tot ma sacaie...am dat cand si cand cu propoli cu echinaceea si de vreo 2 zile gluicerina boraxata,
ce sa ii mai fac?
multumesc mult!
mi s a scos o masea si vreo cateva saptamani, limba mi s a tot lovit la mestecat in maseaua urmatoare...mi-a tot pilit o medicul, rotunjit o asteptand cicatrizarea locui pt o lucrare. Insa limba a suferit lovituri repetate la vorbit, a fost si zgariata de acea masea, in unele zone s a luat si acel puf..intr o parte s a inflamat(umflat) usor si ma doare, ustura, nu tot timpul pe crize, parca si gura, buze. Au trecut deja vreo 10 zile de cand maseaua nu o mai loeveste si ea tot ma sacaie...am dat cand si cand cu propoli cu echinaceea si de vreo 2 zile gluicerina boraxata,
ce sa ii mai fac?
multumesc mult!
3 comentarii

1 un consult la chirurgia maxilo-faciala.. pentru a exclude o posibila formatiune tumorala in acel loc
2 apa de gura stomatologica dupa fiecare masa, dupa care se aplica Anaftin spray pe acea zona
3 REGIM foarte stric alimentar fara acidulate, citrice, otet, lamai...s.a care nu permit vindecarea
2 apa de gura stomatologica dupa fiecare masa, dupa care se aplica Anaftin spray pe acea zona
3 REGIM foarte stric alimentar fara acidulate, citrice, otet, lamai...s.a care nu permit vindecarea

Bună ziua ! Am și eu o problema de genul de 4 ani ma lupt cu ea, după ce mi s-au scos măselele de minte de jos am în ambele părți ale limbi ca 2 gaurele, exact ca forma unei masele, am fost la dentist, stomatolog, patolog, chirurg maxilo facial, ortodont, orl și nu mai știu nici eu la ce medici am fost, și tot nu se refac acelele gaurele, ma deranjează ca și cum as avea ceva acolo, am cerut sa mi se facă biopsie sau screening doar ca toți medici mi-au zis ca nu e nevoie, nu știu ce sa fac s îmi treacă acele gaurele. Mulțumesc

cu ce te deranjeaza acele gaurele ?
ce se intampla daca NU te uiti la limba.. care sunt senzatiile, simptomele????
scrie varsta, inaltimea, sexul si cate KG ai
ce se intampla daca NU te uiti la limba.. care sunt senzatiile, simptomele????
scrie varsta, inaltimea, sexul si cate KG ai

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4bubite sub limba
- 2Papila alba pe limba
- 3limba rosie si ustura.
- 9candidoza bucala
- 15Inghititul limbii
- 3boli ale limbii
- 6De ce de fiecare data cand imi curat limba eczema se agraveaza si se descuameaza mai tare
- 8basica baza limbii, usturimi ale limbii, durere in gat
- 1Limba amortita
- 1cancer limba
- 0Bubite pe limba.
- 6amigdala inflamata si dureroasa in spatele limbi
- 2Limba crapata.
- 4Mi s-a inclestat gura, simteam limba umflata in gura, inima imi batea mai repede
- 1Limba cu taieturi si cerculete albe pe marginea limbei.
- 1Urgent limba
- 1Limba incarcata, gust rau, canale biliare ingrosate, gastrita
- 1Jena la baza limbii
Mai multe informații despre: Limba Umflarea limbii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: