Lichid in ureche
Ma numesc Lidia P., Iasi, 40 de ani, am urechea dreapta cu probleme de cca 6 luni- diagnostic otita medie. Nu am febra ci senzatia de ureche infundata cu lichid. In perioada nov.-dec. 2014 doua punctii pt. extragerea lichidului urmate de o interventie nazala de reducere a cornetelor (cauza disfunctiei). Tratament administrat cu :amoxiciclina, tanacan, bixtonim si apa de mare-igienizarea nasului. Din 25 feb. 2015 au reparut pb. : senzatia de ureche plina. Care este solutia ?
Va multumesc anticipat pt. sfaturile practice oferite.
Va multumesc anticipat pt. sfaturile practice oferite.
5 comentarii
1. cauza care duce a otita seroasa sau catar tubar..
poate fi in nas, rinofaringe
dar poate fi si din cauza unei faringite provocae si intretinute de un reflux gastro esofagian
2 ca sa dau un sfat mai concret trebuie sa vad audiograma si timpanograma
trimite.ti pe adresa mea personala pe hotmail
3 pana atunci cititi Tot ce am postat pe forum despre Otita seroasa sau Catar tubar
poate fi in nas, rinofaringe
dar poate fi si din cauza unei faringite provocae si intretinute de un reflux gastro esofagian
2 ca sa dau un sfat mai concret trebuie sa vad audiograma si timpanograma
trimite.ti pe adresa mea personala pe hotmail
3 pana atunci cititi Tot ce am postat pe forum despre Otita seroasa sau Catar tubar
buna seara..am o scurgere de putin lichid alb ca lacrima in fiecare dimineata din urechea dreapta...am facut analize, orl, sange, tomograf la cap, , toate bune...problema ca tot ma apasa ceva pe cap si stari de varteji si ameteli, pierderi de echilibru..mia prescris medicul multe tratamente de pus in ureche si nici un rezultat...am o rugaminte si vreti sami dati un raspuns cu ce altceva pot sa incerc, , inafara de medicamente exista altceva, , vreo planta sau leacuri babesti, , , totul a inceput acum 2 ani de la un tampon in ureche, , si de un an a inceput scurgerea de lichid alb fara sange sau puroi, , , va rog sami dati un raspuns..multumesc mult.
NU trebuei sa incerci nimic
este necesara internare in clinca ORL, spital universitar
unde sub microscop o sa se gaseasca cauza scurgerii si posibil sa fie cazul de interventie chirurgicala
este necesara internare in clinca ORL, spital universitar
unde sub microscop o sa se gaseasca cauza scurgerii si posibil sa fie cazul de interventie chirurgicala
Va multumesc frumos pentru raspunsul dumneavoastra.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9disfunctia tubara
- 6De cand ma stiu am avut dureri ale urechilor.. acum am o hipoacuzie la urechea dreapta
- 62Ureche infundata, cu scurgeri
- 6durere de ureche + mancarime + zgomote
- 9Am probleme cu urechea dreapta !
- 4imi trosnesc urechile de fiecare data cand inghit
- 2Dureri ureche si operatie de amigdale
- 16Timpan spart?
- 9senzatia de urechi infundate
- 10Otita la adulti
- 11ciuperca netratabila?
- 4Fata si ureche rosii
- 6de 4 ani merg o data la 8 luni la medicul ORL, ca sa-mi curete urechea
- 6intepaturi acute in ureche