ureche
mama are nervul de la ureche infundat??se mai poate face ceva..aparatul auditiv i-ar fii de folos?
14 comentarii
o audiograma o sa arate la ce nivel este pierderea de auz..
medicul ORL..care o sa vada ureche si audiograma.. o sa decida de ce tratament este nevoie sau de ce fel de aparat auditiv.
medicul ORL..care o sa vada ureche si audiograma.. o sa decida de ce tratament este nevoie sau de ce fel de aparat auditiv.
Buna ziua!Am i eu o problema de vreo 2 sapt cu urechea dreapta. La inceput ma durea urechea externa f tare nu puteam sa o ating deloc.de multe ori era rosie...am lasat-o in pace...numai ca peste vreo 5 zile mi-a aparut ceva ca un fel de lichid in interiorul urechii...s-a umflat portiunea aceea si s-a extins...acum e de marimea unui centimetru.Daca ating parca acel lichid s-a intarit.ce pot face, ce s-a intamplat.va rog ajutati-ma.multumesc
Trebue sa mergi maine Urgent la ORL.
:| sunt plecat din tzara, nu stiti ce as putea face pana revin cam intr- o luna in tzara.ca cei de din Londra te trateaza toti cu paracetamol.orice ai avea.:| dar Multmuesc frumos...
poate fi o streptodermie.
trebue sa ei un antibiotic ( Axicef, cefalexin)
o crema Triderm.. local
trebue sa ei un antibiotic ( Axicef, cefalexin)
o crema Triderm.. local
Raspuns pentru itzza_85
daca nervul este infundat este nevoie de un aparat auditiv ca sa refaca pierderea auditiva. Audiograma ne da informatii asupra pierderii auditive si ne putem orienta asupra tipului de aparat : intra adica complet in ureche daca pierderea este pana in 70 db si retroauricular, in spatele urechii daca pierderea este mai mare de 70 db. Daca mi-ai putea trimite o audiograma -* te-as putea ajuta sa-l alegi.
O zi buna.
(*modificat de administrator)
daca nervul este infundat este nevoie de un aparat auditiv ca sa refaca pierderea auditiva. Audiograma ne da informatii asupra pierderii auditive si ne putem orienta asupra tipului de aparat : intra adica complet in ureche daca pierderea este pana in 70 db si retroauricular, in spatele urechii daca pierderea este mai mare de 70 db. Daca mi-ai putea trimite o audiograma -* te-as putea ajuta sa-l alegi.
O zi buna.
(*modificat de administrator)
posibil ca am ceva cu urechile ;))) inca o intrebare si va rog frumos daca se poate sa imi raspundeti.multumesc.
Am calatorit mult cu avionul si in ultimele 3 luni am fost in Romania de doua ori...pana acum nu simteam nimik nu ma durea nimik...era totul normal.dar in ultimele doua calatorii.cand incepea avionul sa se pregateasca de aterizare cam cu 10 min 15 min urechile incep sa ma doara teribil de rau...in interior nu stiu ce e...timpanul...? am niste dureri ingrozitoare.plus ca aud foarte foarte incet.e o durere non stop pana la aterizare chiar si dupa ma mai dor timp de 5 min.dupa aterizare imi trebuie 2 zile sa imi revin si timp de o sapt chiar doua ma dor urechile f tare la atingere in special inauntru.cand inghit la fel ma dor...pocnesc.e vre-o problema?? :( va multumesc
Am calatorit mult cu avionul si in ultimele 3 luni am fost in Romania de doua ori...pana acum nu simteam nimik nu ma durea nimik...era totul normal.dar in ultimele doua calatorii.cand incepea avionul sa se pregateasca de aterizare cam cu 10 min 15 min urechile incep sa ma doara teribil de rau...in interior nu stiu ce e...timpanul...? am niste dureri ingrozitoare.plus ca aud foarte foarte incet.e o durere non stop pana la aterizare chiar si dupa ma mai dor timp de 5 min.dupa aterizare imi trebuie 2 zile sa imi revin si timp de o sapt chiar doua ma dor urechile f tare la atingere in special inauntru.cand inghit la fel ma dor...pocnesc.e vre-o problema?? :( va multumesc
da.. e o problema.. sau 2...
1. citeste pe net despre Barotrauma, otita seroasa... s.a care sunt din cauza nasului infundat.. si aerul din nas nu ajunge in ureche ca sa egalizeze presiunea din spatele timpanului la aterizare.
2. poate fi si un dop de ceara in conduct.
la 1 unu tre sa desfunzi nasul cu olynh.. in timpul zborului si sa mesteci Guma
la 2.. pui apa oxigenata sa se moaie dopul..
dar cel mai simplu e sa mergi al ORL.. si sa rezolvi problemele
1. citeste pe net despre Barotrauma, otita seroasa... s.a care sunt din cauza nasului infundat.. si aerul din nas nu ajunge in ureche ca sa egalizeze presiunea din spatele timpanului la aterizare.
2. poate fi si un dop de ceara in conduct.
la 1 unu tre sa desfunzi nasul cu olynh.. in timpul zborului si sa mesteci Guma
la 2.. pui apa oxigenata sa se moaie dopul..
dar cel mai simplu e sa mergi al ORL.. si sa rezolvi problemele
buna ziua domnule doctor! Ma numesc Cristina si acum 3 zile la mare m-am lovit puternic la o saritura in apa.Am auzit un tiuit si apoi durere puternica.Ma durut urechea f tare vreo 5 ore pana cand am luat un nurofen pentru durere. In plus imi curge apa si nu mai aud bine.Am urechea infundata.A doua zi desi nu ma mai durea urechea aveam dureri f puternice de cap si imi curgea apa din ureche. Mi-e foarte frica. Va rog sa imi spuneti ce anume credeti ca s-a intamplat si ce as putea sa fac. Doctorul meu de familie e plecat in concediu si cu banii stau cam rau in perioada de fatza. Multumesc mult!
ai perforatie de timpan si urechea trebuie vazuta si tratata numai la un cabinet ORL.
Rog raspuns la urmatoarea intrebare : am avut multi ani otita cu scurgere de puroi din urechea stanga, totul s-a rezolvat dupa operatia de otto- mastoidita.Au trecut 7 ani de cand am avut operatia si nu am mai avut probleme.Intrebarea este acum pot sa inot ?, sa bag capul in apa ? deci pot sa bag apa in ureche? in tot acest timp m-am ferit si nu am avut apa in ureche si vreau sa aflu daca e permis fara sa am dinou probleme. Va multumesc
Buna ziua am si eu o intrebare pentru domnul doctor, de vreo doua saptamani imi simt urechiile infundate am stari de lesin si ameteala, am fost la neurolog care mi-a recomandat betaserc dar si dupa tratamentul cu betaserc simptomele sunt aceleasi, ce sa fac? unde ar trebui sa ma duc? Multumesc anticipat.
si la orl si la cardiolog
e posibil o hipotensiune, o anemie..s.a probelme circulatorii
e posibil o hipotensiune, o anemie..s.a probelme circulatorii
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2insuflatie la ureche
- 37ganglion marit dupa ureche
- 30Exista tratament pentru tiuit permanent in urechi?
- 6SOS! Urechea stanga cu probleme?
- 5mancarimi in urechi dupa tratamentul pentru otita
- 7vreau sa mor decat sa raman fara auz
- 7curgeri urechi, umflate, infundate
- 2ciuperca in ureche
- 0Urechile ma streseaza
- 1probleme ureche
- 2Ureche infundata
- 5Fasait in urechea stanga
- 1Durere ureche
- 4durere de ureche
- 2Durere Umflare Ureche dreapta
- 5Intepaturi urechi
- 2otita cronica
- 1cosuri dupa ureche urat mirositoare
- 2otita externa-piocianic
- 2Amplificatorul auditiv este bun de ceva?
Mai multe informații despre: Urechea aparatul auditiv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: