probleme cu urechea
acum o saptamana m-am jucat cu un betisor de ureche si din greseala am dar cu mana in el si s-a dus spre timpan.Atunci 15 min am crezut k mor de durere si imi curgeau lacrimile de usturime, dupa acesta faza 2 zile nu am avut prbleme desi cand ma curatam in ureche exista cateva urme de sange inchegat, dar dupa inca 2 zile am avut niste dureri ingrozitoare nu puteam sa dorm noaptea si nici sa mestec caci ma durea si cand imi miscam maxilaru si a inceput sa imi curga ceva lichid din ureche, dar acel lichid s-a opris la un moment dat, iar dupa circa o zi am simtit ca am ceva in urechi si auzeam un vajit incontinuu, am zis sa merg la uregente sa vad ce am, aseara dupa ce am fost la urgente si m-a curatat in ureche tot nu am scapat de senzatia ca am ceva corp stain in ureche si tot mai aud acel vajit continu si in plus nu aud cu urechea respectiva decat un pic.Imi puteti da cateva sfaturi cum sa fac sa scap de acel vajit si de senzatia de corp stain in ureche si sa aud din nou normal???Va multumesc!!!
1 comentarii
Buna ziua!E posibil sa fi perforat timpanul -de aici vajaiturile si scaderea auzului, sau sa fie numai o inflamatie cu edem a coductului auditiv extern pe care l-ati ranit cu betisorul(sangerarea).In ambele situatii va trebuie un examen ORL mai amanuntit, cu examinare si la microscop, eventual, dupa vindecare plastie de timpan(miringoplastie-daca timpanul e perforat)sau in otita externa tratament cu antibiotic, antiinflamator, antialergic, toaleta locala f.buna, instilatii de picaturi cu antibiotic.Sanatate!
PS= Vi-ii recomand pt.miringoplatie pe DOMNII PROFESORI ATAMAN(ORL HOCIOTA )SI PROF.POPESCU-Clinica ORL COLTEA-BUCURESTI
PS= Vi-ii recomand pt.miringoplatie pe DOMNII PROFESORI ATAMAN(ORL HOCIOTA )SI PROF.POPESCU-Clinica ORL COLTEA-BUCURESTI
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am nevoie de un medic bun pentru afectiunile vestibulare
- 18De unde stiu ca nervul auditiv e problema?
- 10otita medie seroasa
- 3Probleme cu urechile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 9De vreo trei sapatamani simt o mancarime in urechi care este accentuata noaptea
- 11Probleme ureche
- 2Dureri ureche si operatie de amigdale
- 2Problema cu urechea stanga | ureche infundata
- 3am niste mancarimi in ambele urechi, apoi mi se duce mancarimea in gat...
- 35Tratament pt disparitia acufenelor
- 2imi curge sange din ureche
- 12Pierdere treptata a auzului fara dureri
- 12senzatie de presiune in urechi
- 6Sangerarea urechii la copii
- 10TImpan 'afundat' lipit de nicovala
- 2Ureche infundata
- 1urechi infundate
- 0timpan perforat
- 2Am ceva in locul urechii
Mai multe informații despre: Urechea betisoarele de urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: