Lesin si lipsa respiratiei

Am o cunostinta care acum cateva luni fiind baut a avut in lesin dupa o discutie mai aprinsa in care s a enervate. Cateva secunde bune n a respirat deloc, pana I s a dat in pumn puternic si a inspirit profund aer si si-a revenit. Acum cateva zile a fost din nou baut si a trecut printr o experienta emotionala puternica, moment in care s a aruncat dintr o data in pat, in pozitie fetala, a strans tare din pumni si nu era constient, respire foarte repede. Totul s a petrecut timp de 2-3 minute, dupa care s a trezit si si a pierdut cunostinta si nu a respirat. La fel, a fost palmuit puternic si si a revenit, pentru ca la cateva interval de timp sa mai aiba inca 3 astfel de crize. Ce sunt crizele astea, ce problem poate sa aiba? E clar ca alcoolul si emotiile puternice fac in scurtcircuit la nivel cerebral probabil. Ce parere aveti? Dupa crize isi revine, e constient si stie ca a avut o criza dar nu stie de ce I s a intamplat.
1 comentarii

Posibil atac de panica. Evaluare psihiatrica.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Oboseala, ameteala, senzatii de lesin
- 26incertitudine totala dar nu pot renunta
- 4puls accelerat, stare de lesin, amorteala a mainii
- 3o persoana care lesina se poate trezi singura?
- 7Lesinul cu pierderea cunostiintei
- 3AMETESC SI MI-E FRICA SA NU LESIN!!!!!
- 6desi nu consum alcool decat f rar, intr-o zi m-am intins mai mult si am baut cam 3 l de bere
- 8alergie.prednison?
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 10lesinuri dese cauza
- 5Scurt circuit la creier?
- 6aietel de 1 an si 6 luni este foarte nervos si agitat, daca nu iese cum vrea plange, lesina
- 11LECITINA 1200 Walmark-efecte adverse-stari de lesin, hipoglicemie
- 2stare de inconstienta
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 5pierderi cunostinta pe fond emotional
- 0Ajutați-mă! În urmă cu 2 zile am leșinat la serviciu
- 3Copil care lesina cand se discuta despre anatomie
- 0Sindrom Tahi-bradi
Mai multe informații despre: Lesinul Pierderea constientei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: