Lesin si lipsa respiratiei
![bunny09](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am o cunostinta care acum cateva luni fiind baut a avut in lesin dupa o discutie mai aprinsa in care s a enervate. Cateva secunde bune n a respirat deloc, pana I s a dat in pumn puternic si a inspirit profund aer si si-a revenit. Acum cateva zile a fost din nou baut si a trecut printr o experienta emotionala puternica, moment in care s a aruncat dintr o data in pat, in pozitie fetala, a strans tare din pumni si nu era constient, respire foarte repede. Totul s a petrecut timp de 2-3 minute, dupa care s a trezit si si a pierdut cunostinta si nu a respirat. La fel, a fost palmuit puternic si si a revenit, pentru ca la cateva interval de timp sa mai aiba inca 3 astfel de crize. Ce sunt crizele astea, ce problem poate sa aiba? E clar ca alcoolul si emotiile puternice fac in scurtcircuit la nivel cerebral probabil. Ce parere aveti? Dupa crize isi revine, e constient si stie ca a avut o criza dar nu stie de ce I s a intamplat.
1 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Posibil atac de panica. Evaluare psihiatrica.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1balonare, stare voma si lesin
- 358Ameteli puternice cu presiune localizata partea dreapta a capului si tiuit puternic
- 3lesin sange
- 3SOS prolaps de valva mitrala, stari de lesin, puls 160
- 7durere de cap, ma arde creierul mic, stare de lesin
- 6acum cativa ani am cazut pe picioare si pentru cateva minute nu am putut sa merg
- 11Dupa o baie fierbinte, mai aveam putin si lesinam
- 5dureri genunchi, dezechilibru la mers, ameteala, stare de lesin, dureri de spate, gambe, maini
- 5Scurt circuit la creier?
- 5lesin, dureri de cap si pierderea memoriei
- 1stare de lesin si oboseala permanenta
- 2Lesinul si pierderea cunostintei timp 10-15 minute
- 0lesin, transpiratie rece in exces, nu stiu carei ramura de medicina trebuie sa ma adresez
- 5Dupa 3 ani de chin totul a luat sfarsit. Atacuri de panica, anxietate si extrasistole
- 2de ceva vreme am stari de lesin
- 6La ce medic sa apelez?
- 5pierderi cunostinta pe fond emotional
- 1Lesin dupa alergare
- 7Stari de ameteala, de lesin
- 0Sindrom Tahi-bradi
Mai multe informații despre: Lesinul Pierderea constientei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: