la o durere mai puternica, am un semi-lesin
Cred ca suna destul de ciudat sau prostesc dar la o lovitura, durere mai puternica incep si mi pierd din simturi, nu mi mai pot controla muschii, totul incepe si se invarte, ma albesc la fata, buzele mi se invinetesc, inima mi-o ia razna, adica bate foarte repede si incep si transpir.. Toata " calatoria " dureaza cam 2-5 minute.. dupa acest timp imi revin complet.
Pe tot parcursul raman constienta numai ca nu-mi mai pot controla nici o parte a corpului, trebuie sa stau jos sau intinsa.
Imi poate spune cineva ce mi se intampla ? Sau cum pot evita astfel de reactie ? Tin sa precizez ca nu am nici un fel de problema de ordin medical, analizele sunt perfecte.
Tine cumva de pragul durerii ?
Pe tot parcursul raman constienta numai ca nu-mi mai pot controla nici o parte a corpului, trebuie sa stau jos sau intinsa.
Imi poate spune cineva ce mi se intampla ? Sau cum pot evita astfel de reactie ? Tin sa precizez ca nu am nici un fel de problema de ordin medical, analizele sunt perfecte.
Tine cumva de pragul durerii ?
4 comentarii
cred ca pot adauga faptul ca arat ca fiind lesinata, dar aud si simt tot ce se intampla in jurul meu, raman perfect constienta de ceea ce mi se intampla
Este o problema psihiatrica, necesitati tratament pentru aceste stari in care nu va mai puteti controla in mod constient corpul, in paralel cu sedinte de psihoterapie.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns. M-am gandit la faptul ca starile astea tin de psihicul si de panicile mele.
Am observat ca socurile devin din ce in ce mai puternice si profunde.
Imi puteti da va rog mai multe detalii, unde, la cine as putea sa apelez ? pentru ca nu am nici cea mai mica idee
Am observat ca socurile devin din ce in ce mai puternice si profunde.
Imi puteti da va rog mai multe detalii, unde, la cine as putea sa apelez ? pentru ca nu am nici cea mai mica idee
v-am gasit site ul :) va voi contacta in curand.. multumesc inca o data
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Aproape am lesinat :(
- 5lesin.. si mi-e frica sa mai merg la scoala
- 3lesin
- 5dupa ce am lesinat pe strada si am ramas mult timp cu o senzatie de presiune la nivelul craniului
- 9Ameteala, oboseala, dureri de cap, senzatie de lesin
- 4Tomograf zona cranio-cerebrala
- 7Lesinul cu pierderea cunostiintei
- 7epilepsie DA sau NU?
- 69Ameteli, stari de lesin si senzatie de voma
- 0am stari de lesin un oftat intepaturii in inima
- 3stari si simptome carora nu le gasesc cauza!
- 6Depresia nevrotica si cea psihotica poate coexista?
- 7formatiune chistica pineala... probleme in urma mai multor diete
- 13cum va simtiti in timpul unui atac de panica?
- 4Cand ma supar foarte tare, lesin
- 11LECITINA 1200 Walmark-efecte adverse-stari de lesin, hipoglicemie
- 2in repetate rinduri a avut stari de lesin
- 10Stare brusca de leşin, ameteli, fatigabilitate urmata de ţiuit ascuţit de câteva zile
- 0Epilepsie?
- 13Am un caz foarte rar ce se manifestă cu leșinuri multiple, am nevoie de sfaturi
Mai multe informații despre: Lesinul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: