Lesin dupa alergare
Buna ziua, am 1.74 si 70kg, fumator (max 3 tig pe zi) si astazi aproape am lesinat. Dimineata cind mergeam spre liceu am alergat vreo 300m sprint dupa autobuz (eram plin de nervi ca nu oprise la mine in statie si mai mult am alergat sa bat soferul, dar am fost prea lipsit de energie si nu m.am mai dus la el). Dupa ce m.am urcat in autobuz a inceput sa.mi bata inima foarte tare (ca de fiecare data dupa efort mare) si sa respir mai mult aer. M.a luat o stare de voma si a inceput sa mi se impaienjeneasca vederea foarte tare, mi s.au dilatat pupilele (stiu asta pt ca vedeam doar lumina, oamenii si masinile erau doar niste umbre mici si estompate) si au inceput sa mi se moleseasca toti muschii (sint destul de puternic, am fct 2 ani de rugby si destula sala)incit cu greu mai stateam in picioare. La un moment dat am ajuns sa nu mai vad deloc, vedeam doae lumina foarte multa, totul alb si mici umbre estompate. M.am chinuit foarte tare sa ramin treaz si sa nu lesin, din fericire eram lucid si inca puteam sa gindesc clar ce fac, am coborit din autobuz (culmea e ca am reusit sa nimeresc statia corecta pt ca nu vedeam nimic, cind inchideam ochii vedeam lumina si culori aleatoriu) si am reusit sa ma asez pe un gard, am stat acolo vreo 15 minute pina mi.am revenit si mi.a luat vreo 5 minute sa.mi recapat vederea. Precizez si ca bausem dimineata un pahar de visinata pe stomacul gol. Ma poate lamuri si pe mn cineva ce am avut atunci pt ca nu mi s.a mai intimplat niciodata asa, si am mai facut efort dupa alcool de foarte multe ori. Cadere de tensiune stiu sigur ca nu a fost pt ca aveam pulsul undeva la 90bpm (in mod normal am in jur de 60-70) si inima batea cu o putere sa.mi sara din piept, simteam ca ma innec la fiecare bataie.
1 comentarii
Am avut aceeasi problema, eram la Chisinau si alergam la ultimul microbuz care merge spre Bacau, asa de tare alergaseram spre garanord ca credeam ca acus o sa mor
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am nevoie de un sfat
- 3lesin sange
- 16sindrom vertiginos
- 3lesin
- 5dupa ce am lesinat pe strada si am ramas mult timp cu o senzatie de presiune la nivelul craniului
- 3AMETESC SI MI-E FRICA SA NU LESIN!!!!!
- 0imi vine sa lesin la caldura cand ies din casa...
- 0stari de lesin in sarcina
- 3Lipsa diagnostic: cardio sau gastro sau altceva?
- 6anxietatea, lesin, glicemie scazuta, teama
- 5lesin, dureri de cap si pierderea memoriei
- 2stare de lesin si oboseala permanenta
- 13cum va simtiti in timpul unui atac de panica?
- 5lesin de la tigari?
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 1lesin in capul pieptului
- 4Nu stiu ce sa fac... lesin la sala de sport
- 17Probleme digestive?
- 1Ameteala puternica - lesin
- 0Ajutați-mă! În urmă cu 2 zile am leșinat la serviciu
Mai multe informații despre: Lesinul Sincopa stare de lesin dupa efort
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: