Ameteala puternica - lesin
Buna ziua,
Acum o luna am lesinat desi in dimineata aceea ma simteam bine.Totul s-a intamplat rapid.Vorbeam cu o colega si deodata mi s-au infundat urechile si am lesinat.De o luna am permanent stari de ameteala, lesin, presiune in cap, urechi infundate.Cel mai rau este faptul ca ma iau si atacurile de panica in momentul in care am aceste stari.Va rog cine stie sa imi spuna si mie la ce doctor sa apelez.Doctora de familie mi-a prescris tonotil n si calciu cu magnezeu, dar din pacate la fel ma simt si as vrea sa stiu la ce doctor sa apelez.Multumesc!
Acum o luna am lesinat desi in dimineata aceea ma simteam bine.Totul s-a intamplat rapid.Vorbeam cu o colega si deodata mi s-au infundat urechile si am lesinat.De o luna am permanent stari de ameteala, lesin, presiune in cap, urechi infundate.Cel mai rau este faptul ca ma iau si atacurile de panica in momentul in care am aceste stari.Va rog cine stie sa imi spuna si mie la ce doctor sa apelez.Doctora de familie mi-a prescris tonotil n si calciu cu magnezeu, dar din pacate la fel ma simt si as vrea sa stiu la ce doctor sa apelez.Multumesc!
1 comentarii
Psihiatru. Posibil sa aveti anxietate cu atacuri de panica.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Simt o ameteala continua, uneori este mai slaba, alteori mai puternica
- 5dureri menstruale: vars, ma dor ovarele, imi amortesc mainile si picioarele si lesin
- 358Ameteli puternice cu presiune localizata partea dreapta a capului si tiuit puternic
- 3ameteli si senzatie de sufocare
- 11Dispnee urmata de amorteli ale mainilor.De 4 luni tot medici
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 8De 2 zile am o senzatii foarte ciudate
- 6desi nu consum alcool decat f rar, intr-o zi m-am intins mai mult si am baut cam 3 l de bere
- 12Nu stiu de ce ametesc...
- 7Ce analize sa mai fac?!
- 3stari de ameteala
- 4ameteli, stare de rau, epuizare,
- 4Intepaturi intre gat si ureche
- 4Atacuri de panica, fumat + ameteli, transpiratie
- 1Ameteala
- 2Dureri in ureche si ameteli puternice.
- 0Ameteli si dureri usoare, senzatie neplacuta la cap
- 1Ajutor ! respir mai greu si ametesc! nod in gât
- 20Ureche înfundata, stare de amețeală
- 0Tiuit în urechi plus ameteli
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: