Ameteala puternica - lesin

Buna ziua,
Acum o luna am lesinat desi in dimineata aceea ma simteam bine.Totul s-a intamplat rapid.Vorbeam cu o colega si deodata mi s-au infundat urechile si am lesinat.De o luna am permanent stari de ameteala, lesin, presiune in cap, urechi infundate.Cel mai rau este faptul ca ma iau si atacurile de panica in momentul in care am aceste stari.Va rog cine stie sa imi spuna si mie la ce doctor sa apelez.Doctora de familie mi-a prescris tonotil n si calciu cu magnezeu, dar din pacate la fel ma simt si as vrea sa stiu la ce doctor sa apelez.Multumesc!
Acum o luna am lesinat desi in dimineata aceea ma simteam bine.Totul s-a intamplat rapid.Vorbeam cu o colega si deodata mi s-au infundat urechile si am lesinat.De o luna am permanent stari de ameteala, lesin, presiune in cap, urechi infundate.Cel mai rau este faptul ca ma iau si atacurile de panica in momentul in care am aceste stari.Va rog cine stie sa imi spuna si mie la ce doctor sa apelez.Doctora de familie mi-a prescris tonotil n si calciu cu magnezeu, dar din pacate la fel ma simt si as vrea sa stiu la ce doctor sa apelez.Multumesc!
1 comentarii

Psihiatru. Posibil sa aveti anxietate cu atacuri de panica.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3analize medicale in urma unor ameteli, tiuitulor in urechi si slabirii
- 8fobie sau nu?
- 4Ameteli aproape in fiecare zi
- 6Xanaxul poate deveni o problema?
- 3De o luna de zile ma simt foarte prost... voma, ameteala, durere de spate
- 127ameteala si tiuit in urechi
- 4ameteala si senzatii de lesin
- 2palpitatii, diaree, ameteli
- 5distonie cu sindrom de panica, cer ajutor
- 5senzatia de ameteala continua si cateodata panica
- 6aietel de 1 an si 6 luni este foarte nervos si agitat, daca nu iese cum vrea plange, lesina
- 5Dupa 3 ani de chin totul a luat sfarsit. Atacuri de panica, anxietate si extrasistole
- 0De vreo 5 luni ma confrunt cu o problema greu de suportat: ameteala
- 4Ameteli, muschi incordati
- 0Ameteli, slabiciune si lipsa de concentrare
- 1Palpitații ce intervin brusc, amețeala permanenta, dureri de cap
- 6Ma simt pe alta lume! Ajutor!
- 1Anxietate
- 11Anxietate, amețeala, oboseala excesiva
- 0Eclampsie - am rămas cu amețeli, groaznice, care apar și dispar, de 13 ani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: