Fluoanxol
Se mai da in ziua de azi?
La tata i-au dat anii '80 dupa ce a fost internat la Obreja, pana spre '89: si dupa externare era obligatoriu luarea de tratament, trebuia lumea sa se prezinte lunar pt asta. Asa a luat pana spre '89, ani de zile. Dar l-au lasat sa isi pastreze si locul de munca, si permisul de conducere si tot. Pe vremea aia toti aveau loc de munca.
Avusese un episod psihotic f grav, iesea in strada descult si gol aproape doar cu un cearsaf pe el, si predica, credea ca e Hristos revenit, profetia Biblica. Au sunat vecinii la rude sa-l interneze, iar atunci a atacat pe cineva cu un cutit mare de bucatarie, cand a aflat ca urmeaza sa fie internat, ca norocul nu a fost ranit nimeni.
Noroc ca nu a ranit/omorat pe nimeni, pe atunci era f f grava pedeapsa pt asa ceva, nu ca acuma. Poate era mai bine asa.
La tata i-au dat anii '80 dupa ce a fost internat la Obreja, pana spre '89: si dupa externare era obligatoriu luarea de tratament, trebuia lumea sa se prezinte lunar pt asta. Asa a luat pana spre '89, ani de zile. Dar l-au lasat sa isi pastreze si locul de munca, si permisul de conducere si tot. Pe vremea aia toti aveau loc de munca.
Avusese un episod psihotic f grav, iesea in strada descult si gol aproape doar cu un cearsaf pe el, si predica, credea ca e Hristos revenit, profetia Biblica. Au sunat vecinii la rude sa-l interneze, iar atunci a atacat pe cineva cu un cutit mare de bucatarie, cand a aflat ca urmeaza sa fie internat, ca norocul nu a fost ranit nimeni.
Noroc ca nu a ranit/omorat pe nimeni, pe atunci era f f grava pedeapsa pt asa ceva, nu ca acuma. Poate era mai bine asa.
2 comentarii
Bună. Se da, eu prin octombrie am luat fluanxol dar cred că trebuie mai bine să întrebi la farmacie.Sanatate!
In anii 80 se dadea si Fluphenazine, care era foarte potent atat oral cat si injectie.Citind, am observat ca nu avea mai multe efecte adverse fata de cele atipice, din generatia noua, care, in opinia mea, desi nu sufar de psihoza, sunt mai slabe si cu multe efecte adverse, dar, na, si in psihiatrie e snobism...Ha.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Seroquel - nas infundat
- 3Ce se intampla daca un om normal ia antipsihotice?
- 34Reducere tratament cu antipsihotic
- 3antipsihoticele functioneaza?
- 41Despre rispolept
- 13Dezintoxicare ficat in timpul tratamentului cu antipsihotice
- 1Cum adica si de ce?
- 3Schimbare diagnostic la alt psihiatru
- 19Continuare tratament antipsihotic, 2 psihiatri, 2 pareri diferite
- 8Antipsihotic schizofrenie
- 13Puteți dormi fara pastile? Eu nu pot sa dorm fara pastila
- 3Ce antipsihotice afecteaza functia sexuala?
- 64Schizofrenie - am nevoie de ajutor și de sfaturi!
- 0Antipsihotic Davunetide
- 2Ciclu neregulat sau nu vine deloc
- 3Anxietate - imi este greu sa ma trezesc, nu am aer suficient si nu pot sa respir bine
- 1Antipsihotice pentru impresii
- 21V-ati ingrasat de la Rispolept ?
- 15Tulburare bipolara
- 2Olanzapina 5 mg care e mai buna și nu sedează așa tare?Orodispersabila sau normala?
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: