legatura dintre ochi si atacuri de panica ??
In urma cu 3 ani am facut un atac de panica stand pur si simplu la Pc, de obicei mai faceam atacuri de panica cand eram copil si ma uitam la filme de groaza seara si cred ca de acolo pleaca totul, habar nu am, problema e ca dupa atacul asta care a fost de 5x mai dur decat unul precedent nu mai vad bine, cand eram mic si le faceam pe acelea nu aveam probleme cu vederea dupa, dar acuma vad un fel de pielita sau val (la unceput am avut fotofobie puternica) fum ceva de genul iar cand inchid ochii niste pete albastrui ceva de genul si unele 'zgarieturi' nu stiu chiar cum sa le descriu.
Inainte de atacul de panica am avut o problema cu Usoara fotofobie la lumina soarelui si am fost de mi am facut ochelari speciali cu diopria 0, 5 la distanta iar in noaptea respectiva, dupa ce i-am purtat toata ziua, m-a luat cu ameteli nu i-am mai purtat decat la PC in timpul zilei tot atunci am facut si atacul de panica care a fost groaznic cu o presiune mare pe partea dreapta a capului pe gat cu durere de masea de ceafa o senzatie ciudata in care imi venea sa dau capul pe spate si sa deschid gura nici nu puteam sa mananc pur si simplu sumteam ca imi explodeaza capul si o sa mor ( mi-e teama de anevrism)
Am fost din nou la un consult oftalmologic de aceasta data un cabinet de stat nu privat, i-am spus doamnei doctor ce si cum, mi-a facut fund de ochi si NU AM NIMIC LA OCHI mi-a zis ca nici macar nu am nevoie de ochelari. Mi-am facut la cap-ceafa tomografie, EEG, si nu am nimic vreau sa mai mentionez ca mama are fost operata de tiroida si poate ca eu am mostenit sensibilitatea, examen la tiroida nu mi-am facut, urmeaza.
Inainte de atacul de panica am avut o problema cu Usoara fotofobie la lumina soarelui si am fost de mi am facut ochelari speciali cu diopria 0, 5 la distanta iar in noaptea respectiva, dupa ce i-am purtat toata ziua, m-a luat cu ameteli nu i-am mai purtat decat la PC in timpul zilei tot atunci am facut si atacul de panica care a fost groaznic cu o presiune mare pe partea dreapta a capului pe gat cu durere de masea de ceafa o senzatie ciudata in care imi venea sa dau capul pe spate si sa deschid gura nici nu puteam sa mananc pur si simplu sumteam ca imi explodeaza capul si o sa mor ( mi-e teama de anevrism)
Am fost din nou la un consult oftalmologic de aceasta data un cabinet de stat nu privat, i-am spus doamnei doctor ce si cum, mi-a facut fund de ochi si NU AM NIMIC LA OCHI mi-a zis ca nici macar nu am nevoie de ochelari. Mi-am facut la cap-ceafa tomografie, EEG, si nu am nimic vreau sa mai mentionez ca mama are fost operata de tiroida si poate ca eu am mostenit sensibilitatea, examen la tiroida nu mi-am facut, urmeaza.
3 comentarii
ai fost diagnosticat ca avand atacuri de panica atunci cand ai fost copil sau acum? ai consultat un psiholog clinician sau un psihiatru?
am fost la un neurolog si m -am plans de dureri de ceafa am facut radiografie si am cifoza cervicala superioara poate din cauza asta nu se oxigeneaza creierul, poate ca stau mult la pc si sunt demagnetizat, poate apa magnetizata sa ma ajute ? pastile pt atacuri de panica nu vreau sa iau ca am mai luat pt acnee pastile si cred ca mi-au afectat ficatul ca mi se descuama pielea degetelor dupa spalare NU AM INCREDERE IN PASTILE oricum acum ma simt mult mai bine decat atunci
poate ca o vizita la un psihoterapeut te va ajuta sa intelegi mai bine ce este cu starile acestea
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32atac de panica - infromatii
- 7ce credeti ca poate fi?
- 6Atacuri de panica sau altceva?
- 5mamei mele a aparut o pata galbena pe ochi cu vase de sange
- 6Cum sa scap de atacuri de panica?
- 3Lovitura la ochi
- 19Puncte negre, puncte funds, plutitori, floaters sau cum le zice
- 7VisionLight pinhole - ochelari cu gaurele
- 10Nu pot dormi noaptea
- 6Euthyrox combinat cu Aspacardin si Xanax
- 0usturime la ochisori
- 32stres posttraumatic ori boala grava?
- 2Tahicardie Atacuri de panica
- 2senzatie de amorteala in cap si durere la ceafa
- 6Oare sufar de atac de panica?
- 12Tulburari de anxietate si atacuri de panica !
- 5Anxietate sub semnul intrebarii, 20 de ani.
- 2Hipertensiune, anxietate, sau ce se intampla ?
- 1Sagetaturi si senzatie de amorteala
- 9Atac de panica sau alceva ?
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Ochiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Astigmatismul
- Sindromul ochi uscat - Kratoconjunctivita sicca
- Dezlipirea de retina
- Lagoftalmia paralitica
- Conjunctivita bacteriana simpla
- Tumorile pleoapelor
- Strabismul la copii
- Atacurile de panica
- Retinopatia diabetica
- Ambliopia (ochiul leneș)
- Cristalinul
- Transplant de cornee
- Conjunctiva
- Pleoapele si reflexul de clipire
- Febra faringoconjunctivala
- Oboseala oculară (astenopia acomodativă)
- Heterocromia (ochii de culori diferite)
- Ochiul (analizatorul vizual)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: