Laptic prea putin?
Buna ziua!
Am un bebel de 10 luni si de curand l-am intarcat, fiind nevoita. Nici inainte nu-mi prea lua biberonul, dar de cand l-am intarcat mi se pare ca mananca prea putin lapte. Are 2 mese pe zi (la 12 si la 5) cu lapte, dar nu bea decat 40 ml la masa, seara la ora 22 mananca 120-150 ml, iar pe noapte mananca 60 ml, dar nu pe tot odata ci in reprize. Este normal sa bea doar atat laptic? Mancarica solida mananca foarte bine si are 8 kg si ceva greutate.
Am un bebel de 10 luni si de curand l-am intarcat, fiind nevoita. Nici inainte nu-mi prea lua biberonul, dar de cand l-am intarcat mi se pare ca mananca prea putin lapte. Are 2 mese pe zi (la 12 si la 5) cu lapte, dar nu bea decat 40 ml la masa, seara la ora 22 mananca 120-150 ml, iar pe noapte mananca 60 ml, dar nu pe tot odata ci in reprize. Este normal sa bea doar atat laptic? Mancarica solida mananca foarte bine si are 8 kg si ceva greutate.
2 comentarii
Din cate stiu eu un copil dupa intarcare are nevoie de lapte doar la masa de seara si de dimineata. Noaptea poate bea ceai. Daca mananca bine mancarea nu cred ca sunt motive de ingrijorare.
atata timp cat papa foarte bine si ia in greutate nu ai pt ce sa iti faci griji... important e ca puiul tau sa fie vioi si sa aiba multa pofta de joaca
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 41Bebe 10 luni nu mananca nimic
- 6Refuza mancarea si laptele
- 7bebelus de 3 luni refuza sa manance (scaune cu mucus)
- 4ceapa la bebelusi
- 5capsuni, zmeura, fragi la bebelusi
- 14cereale la bebelus de 4 luni
- 17probleme cu greutatea
- 5are 6 luni si vrea numai laptic
- 4alimentatia sugarului
- 4Poate manca numai lapte la 11 luni ?
- 3bebelus 8 luni, nu mai papa mancare solida
- 6Sangerare la defecatie
- 0meniul unui bebe de 11 luni
- 2bebe de 10 sap papa ff putin
- 5Bebe 9 luni jumate