Ceaiul si apa sunt recomandate la 4 luni?

Buna ziua,
Am fost de curand la controlul de 4 luni si mi-au fost recomandate ceiutul si apa pentru o mai buna hidratate, tinand cont de sezonul calduros.
Bebe mananca parca mai putin, tind sa cred ca e de la caldura, bea cu pofta pana la un punct apoi se opreste. Daca inainte ajungeam si la 800 ml.pe zi, acum atingem 700 cu mari eforturi.
Il va ajuta apica si ceiutul intre mese? Nu am cumparat ceiutul inca. Dar e vorba de Baby Drink. Sunt dispusa sa incerc. Desi am auzit pareri "contra" despre ceai si apa inainte de 6 luni.
In rest bebe e super activ, face triluri, e vesel si f.simpatic.
Va multumesc
Am fost de curand la controlul de 4 luni si mi-au fost recomandate ceiutul si apa pentru o mai buna hidratate, tinand cont de sezonul calduros.
Bebe mananca parca mai putin, tind sa cred ca e de la caldura, bea cu pofta pana la un punct apoi se opreste. Daca inainte ajungeam si la 800 ml.pe zi, acum atingem 700 cu mari eforturi.
Il va ajuta apica si ceiutul intre mese? Nu am cumparat ceiutul inca. Dar e vorba de Baby Drink. Sunt dispusa sa incerc. Desi am auzit pareri "contra" despre ceai si apa inainte de 6 luni.
In rest bebe e super activ, face triluri, e vesel si f.simpatic.
Va multumesc
5 comentarii

Buna dimineata GabRob
Da, hidratati suplimentar copilasul cu ceai si apa plata, intre mesele de lapte, dar nu uitati ca nu trebuie date in cantitate atat de mare incat sa inlocuiti mesele de lapte.
Da, hidratati suplimentar copilasul cu ceai si apa plata, intre mesele de lapte, dar nu uitati ca nu trebuie date in cantitate atat de mare incat sa inlocuiti mesele de lapte.

Multumesc doamna doctor pentru completarea adusa.
Tocmai ce am discutat cu medicul de familie si mi-a recomandar 4, 6 lingurite de apa/ ceai intre mese, sau cu biberonul (max.30 ml)
O sa incerc.
O zi buna, spor!
Tocmai ce am discutat cu medicul de familie si mi-a recomandar 4, 6 lingurite de apa/ ceai intre mese, sau cu biberonul (max.30 ml)
O sa incerc.
O zi buna, spor!

Ca si la alimentație, la hidratare sugarul trebuie să primească cât are el nevoie ! Cine-i poate cunoaște mai bine necesarul ???

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Refuza mancarea si laptele
- 5refuzul laptelui la sugar de 3 luni jumate
- 6bebele meu de 2 luni si 2 saptamani nu bea decat 100-105 ml
- 3reactii la mar - sugar 8 luni
- 4Poate manca numai lapte la 11 luni ?
- 0alimentatie corecta bebe 3 luni
- 7bebe nu prea mananca
- 5Alimentatia bebelusilor de 3 luni
- 2Laptic prea putin?
- 9diversificarea la bebe
- 6bebelus 3 luni - alaptat + formule de lapte.
- 13diversificare alimentatie bebelusi
- 9Bebelusul de 7 luni nu mananca noaptea si plange in somn de foame sunt disperata!!!
- 2bebe de 10 sap papa ff putin
- 1Alimentatie copil 4 luni
- 2Bebe 6 luni
- 2Peste la bebe
- 2Alimentatie fetita 3 luni
Mai multe informații despre: Alimentatia la sugar ceaiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: