Laptele praf ajuta sa iei in greutate?

09-05-2012
AlexandraT
Nu este medic/terapeut
AlexandraT
Buna ziua, am 1, 58 si 43 kg si oricat am incercat nu pot sa iau in greutate, analizele imi sunt bune, mananc foarte mult dar am arderile f puternice. Am citit undeva pe net ca laptele praf pentru bebelusi ajuta sa iei in greutate, intrebarea mea este daca intr-adevar este adevarat acest lucru si daca da, ce lapte pentru bebelusi ar fii mai indicat(sunt atatea firme si feluri)? Multumesc
1 comentarii
0
09-05-2012, ora 14:31
louferygo
Nu este medic/terapeut
louferygo
Fa sport (forta) si mananca multe dulciuri. Efecte garantat! Eu am avut exact ca si tine si am inceput sa fac sala, sa trag de aparate plus ca am inceput sa mananc multe dulciuri, lapte cu fulgi de cacao la 10 seara si tot felu de bombe calorice. M-am ingrasat 10 kg in cateva luni...de la 43 kg in aproape 2 ani am ajuns la 58kg...iar acum nu stiu cum sa slabesc :)), fac cardio si nu mai mananc nimic dupa 7 seara. Nicicum nu e bine. Parerea mea e ca e mai bine sa fi slab decat gras...crede-ma...pui usor si dai jos foarte greu..important e sa fi sanatoasa.bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Perturbarea ritmurilor circadiene joacă un rol cheie în creșterea în greutate
  • Studiu a constatat diferențe în modificarea greutății între diferitele antidepresive după inițierea tratamentului
  •