Oboseala, ameteala, senzatii de lesin

22-06-2007
Zack
Nu este medic/terapeut
Zack
Buna ziua.
Ma simt obosit si ametit iar uneori (defapt foarte des in ultimu timp) am chiar senzatii de lesin.
Stau foarte multe ore pe zi in fata calculatorului.
De multe ori (mai ales in ultimul timp, poate si datorita caldurii) dupa ce ma asez jos in momentul in care ma ridic ametesc si "mi se intuneca vederea" usor usor si am o mica senzatie de lesin dar apoi imi revin repede si pot merge, in cel mai rau caz mi s-a intamplat o data toamna trecuta sa ma ridic si sa imi vina aceasta ameteala si intunecare a vederii si se pare ca atunci chiar am lesinat pentru cateva secunde pentru ca m-am trezit pe jos cu o mare durere de cap pentru ca ma lovisem in cadere din cate se pare.
De asemenea cand patesc acest lucru parca imi bate inima mai puternic si "sangele imi urca in cap".
Multumesc
5 comentarii
0
22-06-2007, ora 00:00
Zack
Nu este medic/terapeut
Zack
Am uitat sa spun ca sunt destul de slab (1, 89 m inaltime si doar 60 kg) si ca medicul de familie mi-a spus ca "imi bate inima cam tare"
0
elenah
Nu este medic/terapeut
elenah
Si eu am aceleasi simptome si tocmai mi s-a spus sa fac o radiografie cervicala.S-ar putea sa fie spondiloza cervicala.
0
Zack
Nu este medic/terapeut
Zack
Imi poti da idul sa mai vorbim te rog, poate afla unul din noi ce este si ne putem ajuta
0
Zack
Nu este medic/terapeut
Zack
Multumesc ca mi-ai spus despre spondiloza cervicala
Acum ca am citit despre asta si despre simpomele ei cred si eu ca asta ar fi problema.
Va rog sa imi spuneti cum se poate vindeca si de ce apare aceasta boala
0
Zack
Nu este medic/terapeut
Zack
Imi cer scuze ca revin din nou cu un comentariu dupa altul dar am omis sa precizez ca simt uneori cand merg o durere destul de puternica in partea stanga intr-o zona care am inteles ca se numeste flanc stang si de asemenea mi se pare un pic mai "umflata" decat partea dreapta din aceasi zona... poate are legatura
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • 5 metode de a învinge oboseala
  • Primul test de screening pentru depistarea oboselii cronice
  • Sportul și psihoterapia ameliorează oboseala pacienților cu cancer
  • Oboseala de după-amiază ar putea avea legătură cu sistemul de recompensă de la nivel cerebral
  • De ce mă simt obosit tot timpul?
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  • Obosit tot timpul - cauze medicale frecvente
  • Semne că ai putea sa leșini
  • Amețeli frecvente - e normal să amețești zilnic? Despre cauzele amețelilor
  •