dezvirginarea - informatii
Bune. nu prea reusesc sa inteleg care este faza cu dezvirginatul (ca sa-i spun asa). daca reusesc sa imi introduc 2 degete total si simt o membrana fina, ce inseamna?!
P.S.: va rog fara jigniri. daca imi puteti raspunde la intrebare, multumesc, dar daca nu, mai bine taceti :D multumesc.
P.S.: va rog fara jigniri. daca imi puteti raspunde la intrebare, multumesc, dar daca nu, mai bine taceti :D multumesc.
5 comentarii
Buna, himenul poate fi elastic, ai avut relatii sexuale pana acum? Parerea mea este consulta un ginecolog, nu te jena, sa nu iti fie rusine. Ai avut contact sexual? Ti-a curs sange? Ai avut durere? Te-ai masturbat ? daca da, cum? da-ne toate detaliile astea pentru am putea sa iti raspundem la intrebare
@ l2108
Faza cu dezvirginatul este asa:
Numai baietii virgini au dreptul sa aiba pretentii la o partenera virgina.
Daca o femeie a avut un contact sexual cu un barbat, nu mai e virgina.
Pe barbati ii intereseaza daca femeia a avut sau nu parteneri inainte si nu daca himenul s-a rupt complet sau nu.
Faza cu dezvirginatul este asa:
Numai baietii virgini au dreptul sa aiba pretentii la o partenera virgina.
Daca o femeie a avut un contact sexual cu un barbat, nu mai e virgina.
Pe barbati ii intereseaza daca femeia a avut sau nu parteneri inainte si nu daca himenul s-a rupt complet sau nu.
buna. nu mi-a curs nici o data sange si nici o data nu am avut dureri. cat despre cantatc nici acela nu a avut loc..
Există femei care deja din naştere practic nu au himen.
Citeste aici despre himen.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Himen
Daca nu ai avut contact sexual, nu iti mai face atatea probleme.
Repet: pe barbati ii intereseaza daca au existat alti barbati inaintea lor.
Iar daca esti ferm hotarata sa faci dragoste cu un baiat si pune accentul pe asa ceva, sa il intrebi daca merge cu tine "maine" sa depuneti actele la Primarie sa te ia de nevasta. Nu de alta, dar daca "peste 3 luni" nu mai esti cu el si ai facut dragoste cu el, o sa vina urmatorul care o sa intrebe acelasi lucru. Daca esti virgina.
Si tot asa. Toti vor virgine cu comportament de prostituata in pat si sa ii faca sa se simta in al 9-lea cer.
Iar daca sunt intr-o relatie si se inamoreaza de alta fata mai draguta, o parasesc pe prima si o intreaba si pe a doua acelasi lucru: daca e virgina.
Invata sa fii relaxata in viata si sa ai aceleasi pretentii pe care le au barbatii de la tine.
Ce accepti sa primesti de la ei (cadouri, orice), cu aceeasi moneda sa platesti, pentru ca altfel se vor simti frustrati.
Si lasa himenul ala in pace, ca nu in himenul elastic sau inexistent sta o relatie.
Citeste aici despre himen.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Himen
Daca nu ai avut contact sexual, nu iti mai face atatea probleme.
Repet: pe barbati ii intereseaza daca au existat alti barbati inaintea lor.
Iar daca esti ferm hotarata sa faci dragoste cu un baiat si pune accentul pe asa ceva, sa il intrebi daca merge cu tine "maine" sa depuneti actele la Primarie sa te ia de nevasta. Nu de alta, dar daca "peste 3 luni" nu mai esti cu el si ai facut dragoste cu el, o sa vina urmatorul care o sa intrebe acelasi lucru. Daca esti virgina.
Si tot asa. Toti vor virgine cu comportament de prostituata in pat si sa ii faca sa se simta in al 9-lea cer.
Iar daca sunt intr-o relatie si se inamoreaza de alta fata mai draguta, o parasesc pe prima si o intreaba si pe a doua acelasi lucru: daca e virgina.
Invata sa fii relaxata in viata si sa ai aceleasi pretentii pe care le au barbatii de la tine.
Ce accepti sa primesti de la ei (cadouri, orice), cu aceeasi moneda sa platesti, pentru ca altfel se vor simti frustrati.
Si lasa himenul ala in pace, ca nu in himenul elastic sau inexistent sta o relatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6himenul-problema mea
- 4cum se face dezvirginarea chirurgicala de la un medic ginecolog?
- 2cum sau unde as putea sa fac reconstituire chirurgicala de himen?
- 6mi sa rupt himenul sau nu?
- 3exista restabilire de himen
- 4nu mi-a curs sange dupa primul contact sexual, nici dupa al doilea...
- 3Este posibil sa o am prea mica? Sau este himenul ei prea elasic?
- 8disperata: cum sa-i zic mamei ca nu mai sunt virgina?
- 8Spune ca e virgina, asa o fi?
- 4virginitatea
- 4mai sunt virgina
- 3despre himen!
- 7mai sunt virgina?
- 5Mai sunt virgina?
- 12Himen rupt sau nu ?
- 1Am avut primul contact sexual, iar menstruatia nu a aparut..
- 11e posibil sa am himen elastic si sa nu mai fiu virgina?
- 1Ruperea himenului
- 2Am himen elastic ?
Mai multe informații despre: himenul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: