Ce analiza pot sa ii fac bebelusului pt Herpes/Klebsiella E-coli
Buna ziua, bebelina mea are o luna jumatate, se numeste Evolette. Am 2 probleme
1: Vreau sa stiu daca pot sa ii fac o analiza pentru a depista daca are herpes 1 pentru ca sotul meu a pupat-o pe frunte, el avand herpes bucal si mi-e tare frica sa nu ii fi transmis virusul, stiind ca este tare periculos pentru ea.
2: crezand ca este racita la 3 saptamani, am fost la urgenta pediatrie. A internat-o pentru o saptamana, doar ii curgea nasul si hornaia si putin rosu in gat. La externare in urma analizelor mi s-a spus ca are Klebsiella in gat luata bacteria la nastere. Nu am avut incredere si am repetat la spital privat acolo spunandu-mi ca nu are Klebsiella si in caca i-au gasit E-coli Enteropatogen si inca o bacterie. Am repetat analiza dupa 8zile la Bio Clinica si analizele au iesit perfect. Deci nu stiu ce sa cred, daca are sau nu, ce am de facut, in cine sa am incredere...
1: Vreau sa stiu daca pot sa ii fac o analiza pentru a depista daca are herpes 1 pentru ca sotul meu a pupat-o pe frunte, el avand herpes bucal si mi-e tare frica sa nu ii fi transmis virusul, stiind ca este tare periculos pentru ea.
2: crezand ca este racita la 3 saptamani, am fost la urgenta pediatrie. A internat-o pentru o saptamana, doar ii curgea nasul si hornaia si putin rosu in gat. La externare in urma analizelor mi s-a spus ca are Klebsiella in gat luata bacteria la nastere. Nu am avut incredere si am repetat la spital privat acolo spunandu-mi ca nu are Klebsiella si in caca i-au gasit E-coli Enteropatogen si inca o bacterie. Am repetat analiza dupa 8zile la Bio Clinica si analizele au iesit perfect. Deci nu stiu ce sa cred, daca are sau nu, ce am de facut, in cine sa am incredere...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Klebsiella, sarcina saptamana a saptea
- 21cum se trateaza Klebsiella?
- 4Fetitei mele in varsta de 3 ani i-a iesit urmatorul rezultat: Klebsiella oxytoca
- 0klebsiella pe timpul sarcinii
- 1Bacteria Klebsiella Pneumonie in secretie ureche.
- 2klebsiella pneumoniae +
- 1klebsilla?
- 0klebsiela
- 0Infectie urinara in prima luna de sarcina
- 0Interpretare urocultura si psa
- 0Usturime penis - klebsiella
- 1Infectie cu klebsiella de 6 ani dupa operatia de cezariana
- 2Klebsiella in urină și sperma(risc de boli cronice?)
- 0Diagnosticat cu Klebsiella pneumoniae
- 2Klebsiella SPP
- 0MONURAL antibiotic eficient la Klebsiella
- 1Infecție urinară cu klebsiela
Mai multe informații despre: klebsiella
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: