Ce analiza pot sa ii fac bebelusului pt Herpes/Klebsiella E-coli

16-12-2019
Cristina White
Nu este medic/terapeut
Cristina White
Buna ziua, bebelina mea are o luna jumatate, se numeste Evolette. Am 2 probleme
1: Vreau sa stiu daca pot sa ii fac o analiza pentru a depista daca are herpes 1 pentru ca sotul meu a pupat-o pe frunte, el avand herpes bucal si mi-e tare frica sa nu ii fi transmis virusul, stiind ca este tare periculos pentru ea.
2: crezand ca este racita la 3 saptamani, am fost la urgenta pediatrie. A internat-o pentru o saptamana, doar ii curgea nasul si hornaia si putin rosu in gat. La externare in urma analizelor mi s-a spus ca are Klebsiella in gat luata bacteria la nastere. Nu am avut incredere si am repetat la spital privat acolo spunandu-mi ca nu are Klebsiella si in caca i-au gasit E-coli Enteropatogen si inca o bacterie. Am repetat analiza dupa 8zile la Bio Clinica si analizele au iesit perfect. Deci nu stiu ce sa cred, daca are sau nu, ce am de facut, in cine sa am incredere...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: