Infectie uretrala cu klebsiella, enteroccocus spp, staphiloccocus aureus

Buna
Mi-am facut o analiza la secretia uretrala la recomandarea medicului, iar urma rezultatelor s-au depistat prezenti urmatorii germeni :
E-coli
Enteroccocus faecalis (+)
Streptococus Agalactiae
Am umat tratamentul cu augumentin(administare orala - doua pe zi) combinat cu gentamicina(injectabil intramuscular doua/zi - dimenata si seara), iar la repetarea analizelor s-au depistat din nou urmatorii germeni:
Klebsiella
Enteroccocus spp
Staphiloccocus aureus
Imi poate da cineva o solutie? Pe antibiograma nu este nici un antibiotic bun pentru toate 3.
Deocamdata medicul a intrerupt tratamentul cu antibiotic si mi-a dat doar betadina (badijonare dimineata si seara).
Va rog, daca a mai trecut cineva prin astfel de situatii sa-mi dati si mie niste sfaturi, ce s-ar putea face in continuare.
Multumesc mult.
Mi-am facut o analiza la secretia uretrala la recomandarea medicului, iar urma rezultatelor s-au depistat prezenti urmatorii germeni :
E-coli
Enteroccocus faecalis (+)
Streptococus Agalactiae
Am umat tratamentul cu augumentin(administare orala - doua pe zi) combinat cu gentamicina(injectabil intramuscular doua/zi - dimenata si seara), iar la repetarea analizelor s-au depistat din nou urmatorii germeni:
Klebsiella
Enteroccocus spp
Staphiloccocus aureus
Imi poate da cineva o solutie? Pe antibiograma nu este nici un antibiotic bun pentru toate 3.
Deocamdata medicul a intrerupt tratamentul cu antibiotic si mi-a dat doar betadina (badijonare dimineata si seara).
Va rog, daca a mai trecut cineva prin astfel de situatii sa-mi dati si mie niste sfaturi, ce s-ar putea face in continuare.
Multumesc mult.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10stafilococ auriu - un tratament naturist?
- 3am contractat un stafilococ auriu cu localizare vaginala
- 12Aslo>800-COPIL 5 ani
- 5antibiograma-tulpina testata stafilococ patogen izolata din exudat faringian!!
- 3candida sau stafilococ auriu?
- 5Klebsiella, sarcina saptamana a saptea
- 3stafilococ auriu
- 3Stafilococul auriu, candida genitala
- 1spahilococcus aeureus, helicobacter pilory
- 1infectie cu klesbiela
- 0stafiloc auriu hemolitic coagulazo pozitiv
- 1infectie urinara klebsiella - bebe 3 luni
- 4TAVANIC 500 mg Levofloxacina pt Stafilococul auriu
- 8Exudat faringian
- 1klebsilla?
- 4Penis rosu