junghi in gat
buna ziua am si eu o probleme am ca un fel de junghi an gat.anainte cand faceam sport si oboseam foarte tare aveam aceeasi senzatie dar ami trecea cand ma odihneam.acuma ami apare stand fara sa fac efort.am facut ekg si nu mi-au gasit nimic.mai mi-a aparut si pe jugulara un ganglion cat un bob de fasole.medicii nu stiu ce sa ami spuna zice ca nu crede ca ar fi problema.mi-au diagnostica chisturi si un nodul an tiroida-oare sa am durerea an gat de la asta.mentionez ca am si o faringo amigdalita cronica cu corp strain antr-o amigdala adica se formeaza ceva alb si urat mirositor an amigdala.acum fac tratament cu klacid.ma simt slabita si obosita.am si un copil de 2 ani.oare sa fie oboseala cronica?multumesc mult si scuze pt. atatea antrebari
3 comentarii
Durerea poate fi determinata de afectiunea tiroidiana insa pe langa investigatiile pe care le-ati facut e bine de facut si o dozare a calciului si a magneziului si eventual un examen ORL si o laringoscopie.
am aceeasi problema ca doamna de mai sus, dar nu am mers cu aceasta problema la medic. am aceasta problema de cativa ani...prima data s-a intamplat cand, intr-o dimineata am ajuns la scoala (era foarte frig afara) si imi era foarte sete si am baut suc foarte rece si am inghitit rau. m-a durut in ziua aceea apoi a trecut, dar de cateva luni a revenit, o durere mai intensa decat atunci si care, daca respir adanc se continua pana sub stern in partea dreapta. m-am gandit ca poate fi si de la fumat...de cele mai multe ori durerea incepe cand inspir aer rece si ma tine si zile la rand. nu am gasit aproape nicaieri pe internet nicio informatie.sper ca ma puteti lamuri.multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ma doare NUMAI in partea dreapta a gatului cand inghit
- 8tuse si secretii
- 12Ganglioni mariti
- 8probleme cu amigdalele si zona din jurul acestora
- 10Ma deranjeaza gatul
- 7Durere gat!
- 5in urma cu 3 zile, mi-au aparut in gat niste bubite rosii
- 1Senzatie de curatire a gatului
- 6de 2 saptamanii cam asa ma deranjeaza ceva in gat, in partea stanga mai exact
- 5senzatia de gadilat in gat...
- 33jena in gat
- 6Ma doare gatul, zona artera carotida
- 3Probleme cu gatul
- 3mucoasa in gat
- 3Probleme gat limba sinusuri
- 3Nod, jena in gat si recent a aparut disconfort la inghitire !
- 1probleme cu gatul
- 2In fiecare dimineata ma doare in gat, nu conteaza ca e vara sau iarna
- 3cojita de seminte in gat
Mai multe informații despre: gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: