Problema ciudata cu gatul

Am fost racit, am avut o viroza respiratorie pe care am tratat-o prin medicamentele recomandate de medicul de familie(eurespal si antibiotic 5 zile), insa am o problema foarte ciudata cu toate ca starea mea de sanatate s-a ameliorat, imi simt gatul imflamat cu toate ca nu mai sunt rosu in gat, si am un fel de flegma pe faringe, care nu o pot elimina in nici un fel, imi provoaca o stare de disconfort total pentru ca am senzatia de a inghiti in continu. De la ce ar putea sa fie sinuzita nu cred ca am deoarece nu ma doare capul, si nu simt presiuni in zona frontala, iar o gastrita se exclude deoarece nu am avut niciodata probleme de genul cu toate ca nu sunt sigur. Vreau sa precizez ca 'flegma pe faringe' o am de mai mult timp, dar am ignorat-o dar acum am senzatia ca s-a agravat ca un fel de secretie din nas.
1 comentarii

o viroza afecteaza toate mucoasele tractului respirator si inflamatia cedeaza complet in 3 saptamani
doar febra dispare in 3-5 zile
asa ca citeste tot ce sa scri sdespre FARINGITE si faci acele tratamente locale si tii regim alimentar
doar febra dispare in 3-5 zile
asa ca citeste tot ce sa scri sdespre FARINGITE si faci acele tratamente locale si tii regim alimentar

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 59jena in gat
- 64probleme cu gatul, va rog lamuriti-ma!
- 124os de peste
- 79deviatie de sept
- 39gat uscat si usturime dimineata
- 10candidoza faringiana, senzatie de nod in gat
- 10operat la gat si i sa facut fluturas in gat
- 3ce se intampla in interiorul gatului meu?
- 3Rana pe gat
- 5Mi-a aparut o umflatura in zona gatului urmata de mici dureri
- 10durere zona gat
- 1probleme cu gatul
- 3Probleme gat limba sinusuri
- 4Presiune in git, nod in git...
- 9Simt ca mi se umfla gatul
- 0Infectie in gat
- 2Disconfort groaznic in gât, mucus, flegmă ce nu se duce
- 2Disconfort între mandibula si tiroida
Mai multe informații despre: Virozele respiratorii gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: