joaca de-a sexul...
am 19 ani si inca nu am avut nici un contact sexual. insa, eu si prietenul meu ne mai jucam si mimic cat de cat actul sexual, dar amandoi stam imbracati sau se dezbraca el. e ceva rau? poate dauna vreunuia dintre noi? pare stupid, dar inca nu unt pregatita de altceva...
6 comentarii
cu ce ar putea dauna ????doar la un moment dat poate deveni stresant mai ales in cazul baiatului !!!dar daca va intelegeti probabil va veni un momet cand veti avea un act sexual normal.joaca si preludiul nu dauneaza, chiar ajuta apropie doi parteneri, se cunosc mai bine isi exprima sentimentele, e cat se poate de normal
nu e deloc stupid ca nu esti pregatita de mai mult.De admirat e prietenul tau care accepta asta.Iar de daunat...nu vad ce ara dauna.
ma gandesc ca poate nu voi vrea altceva. pentru ca trebuie sa recunosc ca nu prea vreau mai mult, nu simt. iar el, saracul accepta cu toate ca ma doreste.
Draga mea, sub nicio forma nu te forta sa faci mai mult daca nu simti ca asta vrei.Prietenul tau va sti sa astepte si sa te inteleaga daca te iubeste.Prima experienta sexuala trebuie sa fie placuta, nu fortata pt ca va avea reperecursiuni mai tarziu...
am uitat sa mentionez ca el mi-a facut sex oral, s-a mai jucat cu degetul... dar nu adanc. din punct de vedere medical mai sunt virgina?
de obicei de la sex oral se terce destul de usor si la normal.dar dak u spui k nu te simti inka pregatita si el te iubeste atunci va intelege si te va astepta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11pozitii de sex
- 4e normal ce se intampla?
- 9nu se poate asta sa fie problema! :(((
- 9Va rog ajutati-ma cat puteti de rapid...v-as fii ff recunoscatoare...
- 16Am nevoie de ajutor, am o stare de greata continua, sunt obsedata de imagini din trecut
- 35durere in timpul actului sexual
- 6A doua zi dupa sex, ma doare burta. Nu stiu dak e in regula!!! as dori niste pareri
- 10ma dor ovarele dupa sex
- 26Nu mai pot trai!
- 8as vrea sa stiu si eu dupa o relatie de 4 ani
- 7sex in timpul spasmofiliei
- 4Contact sexual imediat inainte de a vomita pilula
- 17Virgina sau nu?
- 13cu cate zile pot sa fac dragoste inainte de menstruatie?
- 3Viol, placere, nici eu nu inteleg
- 5Penis 20 cm si sex cu probleme
- 6Despre actul sexual, momentul potrivit pt prezervativ
- 1pot sa am contact sexual neprotejat chiar si la ultima pastiluta contraceptiva?
- 6sex neprotejat. ejacuare afara
Mai multe informații despre: Actul sexual propriu-zis
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: