Penetrare dificila
Buna ziua! Sunt Felician si am 19 ani. Va rog sa ma ajutati cu un sfat legat de posibilitatea unui act sexual normal. Mi-am inceput, , viata sexuala de circa 4 luni. Prietena mea are 17 ani si a fost virgina prima oara cand am facut dragoste. La fel si eu. Problema este urmatoarea. Atunci cand facem dragoste nu pot decat foarte greu si cu durere pentru ea sa ii introduc penisul pana la capat. Tinem unul la altul, ne respectam si aproape de fiecare data cand facem ne dorim amandoi. Eu am erectie buna (penisul cand este ridicat este, , tare ca piatra", lung de aproape 20 cm, deci maricel si foarte gros, dupa cum mi-a spus cineva), ea este excitata, dar cu toate astea o doare cand sunt in ea... M-am gandit ca e posibil sa simta durere din cauza ca nu e obisnuita, dar cateodata parca simt ca nu trebuie sa fie asa. Ce imi puteti recomanda! Va rog sa-mi raspundeti! Cu apreciere, Felician
4 comentarii
am citit mai devreme pe un forum ca exista posibilitatea ca "dimensiunile" voastre sa nu fie compatibile. sau: sa nu existe o lubrefiere suficienta in cazul ei. nu sunt medic asa ca sunt doar 2 pareri... oricum asa am patit si eu cu prietenul meu, dar eram cam crispata ceea ce spui ca nu poate fi vorba la voi.
parerea mea e ca trebuie sa comunicati mai mult si mai bine si sa acorzi mai mult timp si atentie preludiului. intreaba-o daca nu cumva ii e teama sau are mustrari in legatura cu ceea c faceti voi. eu cred ca totul s poate rezolva cu rabdare si comunicare, iar daca va mai si iubiti asa cum spui, va fi si mai usor. succes!
Singura metoda de a rezolva proglema e sa folositi lubrefiant. Iti pui tie pe penis si pe labiile interne ale prietenei tale si penetrarea nu va avea nici o problema. In functie de cat pui, asa de usor va intra. Mult succes!
Poate ar trebuii sa prelungiti preludiul nu fi egoist, excit o cu 1 -2 degete in vagin apoi cu limba si apoi cu penisul sa vezi ca nu va mai avea dureri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4e normal ce se intampla?
- 9De ce mi-e frica asa de mult de actul sexual?
- 25Am dureri (usturime) in timpul actului sexual... de ce?
- 5ce inseamna pt femei sa fi bun la pat?
- 7inhibarea dorintei
- 17ce e de facut? un fetis periculos.
- 19Dupa dezvirginare
- 26Nu mai pot trai!
- 22Virgina la aproape 30 de ani - incotro?
- 7Ciuperca vaginala si sexul
- 32e posibil? sau e vrajeala ieftina !
- 7Plange in timpul sexului
- 4Contact sexual imediat inainte de a vomita pilula
- 13cu cate zile pot sa fac dragoste inainte de menstruatie?
- 3Viol, placere, nici eu nu inteleg
- 6Probleme in timpul actului sexual! Help me!
- 5Durere insuportabila in zona uterului dupa actul sexual
- 1pot sa am contact sexual neprotejat si la ultima pastiluta contraceptiva? urgent va rog!!
- 6sex neprotejat. ejacuare afara
Mai multe informații despre: Actul sexual propriu-zis
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: