infectie urinara?
Buna ziua, am 17 ani si recent mi-am inceput viata sexuala. Nu am avut nici o problema pana recent cand am inceput sa am unele usturimi la urinare. nu cred ca are legatura cu relatiile intime. prima oara s-a intamplat intr-o dimineata, usturimea a tinut in jur de 40 de minute apoi am luat o pastila de urinex si a trecut. tin sa mentionez ca am stat mult pe beton si scari de bloc, in frig. nu am usturimi decat in momentul in care termin de urinat si dureaza aproximativ 3-4 secunde. ma simt umflata in zona abdomenului de jos, si este foarte tare la apasare.. am mici dureri de rinichi uneori, mai ales dimineata.. iar menstruatia mi-a intarziat toata luna. ce poate fi? cel mai deranjat este abdomenul 'balonat' sau umflat, care ma sperie. am mai avut si usoare arsuri la stomac, mici frisoane sau transpiratie si o senzatie foarte usoara de voma.. si constipatie care a tinut 3 zile, apoi a trecut o zi si a reaparut.
1 comentarii
am uitat sa specific ca am si senzatia de urinare incompleta, iar la sfarsitul urinarii simt ca si cum ar coborî ceva in jos si o mica usturime.. urina este uneori transparenta, alteori deschisa la culoare, alteori inchisa sau normala cred.. un galben inchis, putin spre maro/rosu, dar nu exagerat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1urinare incompleta
- 2restrictii in infectii urinare
- 3Senzatia de a urina este permanenta si usturimea la fel...
- 8oare e infectie urinara sau am contactat vreun BTS?:-s
- 3anticonceptionalele si infectia urinara, rog un doctor
- 1usturimi la urinare...
- 0Usturime la urinare
- 4usturimi la urinare
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 5o mica usturime la urinare = infectie urinara?
- 3am fost diagnosticata cu infectie cu gardnerella si candida
- 23aceleasi simptome dupa antibiotice pt infectia urinara
- 10O mica mare problema, va rog cititi. :) usoara mancarime
- 4usturimi
- 3Usturimi si dureri foarte mari
- 0Probleme la urinare, urinez greu
- 2Numeroase probleme ale penisului
- 2O ușoară usturime la penis
- 0Infectie urinara cu Klebsiella pneumoniae
- 1Urinari cu flux intrerupt si usturimi
Mai multe informații despre: usturimea la urinare infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: