Problema urinala!
![ntzntz](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Salut. Am si eu problema aparuta astazi. Am intarziat mult vezica pentru ca eram in oras si nu aveam unde si am zis ca ajung acasa. In lift cu chiu cu vai am ajuns acasa si a cam trebuit sa ma tin ca, copii mici cand se tin de puta sa nu faca pe ei. A trebuit sa ma tin asa pana am reusit sa dau drumul unde trebuie la urina. Toate bune dar in timp ce urinam am simtit niste usturimi pe furtun. Dar nu am bagat de seama. Acum pe seara imediat cu am fost la baie am facut cu sange si o usturime. Am pus un servetel dupa ce am terminat exact pe cap (de unde iese urina si am tot pansat de cateva ori pentru ca aveam sange) Ce trebuie sa fac? Am mai avut problema asta si sa rezolvat de la sine din aceasi cauza m-am abtinut prea mult dar a trecut de la sine. Specific ca am avut acum ceva timp si tratament pentru pietre la rinichi dar am crezut ca sa rezolvat acea problema. Ce poate fi? Tot de la pietre?(desi nu am mai avut probleme de genu pana azi)
Sau din cauza la presiune si m-am tinut prea mult si nu stiu.. a pocnit vreo vena.
Imi scuzati lipsa de termeni medicali si gramatica proasta si sper sa primesc un raspuns.
Sau din cauza la presiune si m-am tinut prea mult si nu stiu.. a pocnit vreo vena.
Imi scuzati lipsa de termeni medicali si gramatica proasta si sper sa primesc un raspuns.
2 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Cu trimitere de la medicul de familie, va prezentati la medicul Urolog care o sa va consulte si o sa va dea niste analize de facut sa vada daca aveti vreo infectie urinara sau daca s-au refacut pietrele.
Multa sanatate va doresc.
Multa sanatate va doresc.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8stare subfebrila prelungita
- 25infectie urinara asociat cu candidoza vaginala
- 5infectie urinara
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 10ajutati-ma va rog...
- 16ampicilina la bebelus
- 2infectie urinara cu stafilococ
- 7Durere pelvina
- 21as vrea un raspuns despre vezica urinara
- 1tratament pentru infectie urinara cu streptocop de grupa B.
- 4infectie urinara la gravida
- 6Am facut de aproximativ 5 ori tratament pentru infectia urinara e.coli si nu a dat rezultat
- 8infectie urinara
- 1Infectie urinara Proteus
- 1probleme la vezica si urinat
- 1Infectie urinara si gastrita
- 1Infectie urinara recidivanta cu pseudomonas aeruginosa la 92 ani
- 0nu reusesc sa scap de proteus mirabilis
- 0Infectie urinara cu Klebsiella pneumoniae
Mai multe informații despre: Vezica urinara infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Cancer vezical
- Cistocel (prolapsul vezicii urinare)
- Cistita