ISOTREXIN GEL in timpul sarcinii.
Buna,
Fac un tratament pentru acnee cu Isotrexin Gel de aproximativ 6 luni iar acum cateva zile am aflat ca sunt insarcinata. In 4 saptamani. Am oprit tratamentul dar as vrea sa stiu daca e prea tarziu - am citit ca substantele din acest gel provoaca malformatii si nu este recomandat in timpul sarcinii..
Multumesc,
J.
Fac un tratament pentru acnee cu Isotrexin Gel de aproximativ 6 luni iar acum cateva zile am aflat ca sunt insarcinata. In 4 saptamani. Am oprit tratamentul dar as vrea sa stiu daca e prea tarziu - am citit ca substantele din acest gel provoaca malformatii si nu este recomandat in timpul sarcinii..
Multumesc,
J.
1 comentarii
ideea este urmatoarea: in principiu in primele luni de sarcina, mai ales in primele saptamani functioneaza legea totul sau nimic... adica daca e ceva sa faca rau copilului, acest embrion nu va supravietui. daca nu il afecteaza trece de perioada asta si in principiu este totul in regula. nu mai folositit gelul si duceti va la consulturi la ginecolog, din momentul in care se vede activitatea cardiaca ar trebui sa fiti in regula. in plus depinde ce si cum se absoarbe prin piele cat ajunge la fat etc etc. nu e obligatoriu sa ajunga si sa pateasca ceva
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4legatura dintre viata sexuala si acnee
- 4tratament acnee si mancarimi vaginale = candida?
- 2sarcina cu risc de avort
- 13Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
- 3Acneon - Imi recomandati acest produs ?!
- 4acnee de toate felurile
- 9tratament demodex
- 6acnee si cicatrici
- 4Acnee si Sotret, Roaccutane
- 24medicamente inceput de sarcina
- 1acnee si puncte negre fara ameliorare
- 3Analize sange, acnee
- 2Acnee
- 0Anticonceptionale pt acnee!!!
- 0Egilok in primele 5 saptamani de sarcina
- 3cefalexin in sarcina
- 0Pericol de malformatii?
- 1Acnee recidivată după isotretinoin oral
- 0Stafilococ pseudomnas (bacilul pioceanic)
- 1Nitrofurantoină în sarcină!
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: