trebuie sa intrerup sarcina?

in primele 3 saptamani de sarcina am luat 5 NORFLOXACIN 400mg, 5 zile de DOXICICLINA, 3 ALGOCALMIN.Sunt disperata fiindca nu stiu daca il va afecta rau pe bebe (ex.malformatii diverse) si sa necesite intreruperea sarcinii.Acum am 6 sapt si ma simt excelent.Daca fac triplu test se vad eventualele probleme?
Va rog enorm un raspuns!
Va rog enorm un raspuns!
3 comentarii

Nu, nu este nevoie să întrerupeţi sarcina. Triplul test nu este recomandabil.

buna biancuta... eu tocmai sunt insarcinata si am luat ciprofloxacin cam tot in primele 3 saptamani de sarcna sau in prima saptamana ma uit aici si vad 13 07 2007. Ai nascut sau mai ai putin? am aceeasi teama cum ai avut si tu. Cum e cu bebe? eu sunt cam in 4 sau 5 saptamani. multumesc

Si eu tocmai am aflat ca sunt insarcinata in 5 saptamani. Saptamana asta am luat 5 comprimate doxiciclina 100mg, metronidazol cate 2 de 2 ori pe zi, timp de 5 zile si 2 Nurofen forte la distanta de cateva zile in saptamana a 3-a si a 4a si 1 comprimat de algocalmin 500mg ieri. Am citit prospectele si m-am ingrozit, pt ca eu imi doresc acest copil.
As vrea sa primesc un raspuns de la o mamica care a nascut deja si care in timpul sarcinii a luat aceste medicamente, sa stiu daca au nascut un copil normal.
Banu, tu ai nascut?
As vrea sa primesc un raspuns de la o mamica care a nascut deja si care in timpul sarcinii a luat aceste medicamente, sa stiu daca au nascut un copil normal.
Banu, tu ai nascut?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Cand e cazul sa intrerupi sarcina?
- 2cat costa o intrerupere de sarcina?
- 36e depresiv
- 2intreruperea sarcinii
- 26Pot lua paluxetil ocazional in sarcina?
- 12arefam in sarcina
- 6Pot pastra copilul? Voi naste un copil sanatos?
- 5clotrimazol in timpul sarcini
- 0Medicamente in timpul sarcinii
- 3Diane 35 dupa intrerupere de sarcina
- 2sexul dupa intrerupere de sarcina
- 1Trebuie sa fac o intrerupere de sarcina
- 4intrerupere de sarcina si menstruatie care intarzie
- 16Intrerupere de sarcina
- 4Zinnat 500 si sarcina
- 3Ofloxacin in sapt 4 de sarcina
- 1Sunt gravida!
- 1Caut inlocuitor pentru Ciloxan
- 1Antibioticele afecteaza sarcina?