trebuie sa intrerup sarcina?
in primele 3 saptamani de sarcina am luat 5 NORFLOXACIN 400mg, 5 zile de DOXICICLINA, 3 ALGOCALMIN.Sunt disperata fiindca nu stiu daca il va afecta rau pe bebe (ex.malformatii diverse) si sa necesite intreruperea sarcinii.Acum am 6 sapt si ma simt excelent.Daca fac triplu test se vad eventualele probleme?
Va rog enorm un raspuns!
Va rog enorm un raspuns!
3 comentarii
Nu, nu este nevoie să întrerupeţi sarcina. Triplul test nu este recomandabil.
buna biancuta... eu tocmai sunt insarcinata si am luat ciprofloxacin cam tot in primele 3 saptamani de sarcna sau in prima saptamana ma uit aici si vad 13 07 2007. Ai nascut sau mai ai putin? am aceeasi teama cum ai avut si tu. Cum e cu bebe? eu sunt cam in 4 sau 5 saptamani. multumesc
Si eu tocmai am aflat ca sunt insarcinata in 5 saptamani. Saptamana asta am luat 5 comprimate doxiciclina 100mg, metronidazol cate 2 de 2 ori pe zi, timp de 5 zile si 2 Nurofen forte la distanta de cateva zile in saptamana a 3-a si a 4a si 1 comprimat de algocalmin 500mg ieri. Am citit prospectele si m-am ingrozit, pt ca eu imi doresc acest copil.
As vrea sa primesc un raspuns de la o mamica care a nascut deja si care in timpul sarcinii a luat aceste medicamente, sa stiu daca au nascut un copil normal.
Banu, tu ai nascut?
As vrea sa primesc un raspuns de la o mamica care a nascut deja si care in timpul sarcinii a luat aceste medicamente, sa stiu daca au nascut un copil normal.
Banu, tu ai nascut?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5zyprexa in sarcina
- 4Cand se poate face intreruperea de sarcina?
- 3Medicamente peste sarcina
- 7ESCITALOPRAM in timpul sarcinii
- 6Pot sa iau Prostinor si anticonceptionale in acelasi timp?
- 6rivotril in sarcina
- 5Dermazim si sarcina
- 3Intrerupere evolutie sarcina medicamentos.
- 0medicamente administrate in sarcina
- 4am luat medicamente si apoi am aflat ca sunt insarcinata
- 2Tratament cu Doxicilina, Ciprofloxacina si Canesten ovule in sarcina.
- 0Triamcinolon injectabil
- 0suprax (cefixime) 400mg in primul trimestru de sarcina
- 0Omeran?
- 4doxicilina este periculoasa in sarcina
- 5Rog din suflet sa imi raspunda persoanele care au trecut prin sutiatia similara!
- 1Ajutor!! A luat cineva Albendazol in sarcina?
- 1Tobrex in sarcina afecteaza?
- 0Întrerupe sarcina Urgent
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina intreruperea sarcinii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: