am oprit anticonceptionalele dupa 14 zile si nu 21

Buna ziua,
Iau anticonceptionale MILLIGEST din iarna, si pentru prima oara nu am facut pauza de 7 zile ca sa nu am menstruatie cand eram in vacanta. Deci am luat 2 folii una dupa alta.
In schimb, am oprit a doua folie dupa 14 primele zile in loc de 21 cum e normal, pentru ca plec iarasi in vacanta saptamana viitoare si vreau sa am menstruatia acum, si nu cat sunt acolo.
Contact sexual am avut ultima oara in 7 iunie, cand eram in prima saptamana din a doua folie de pilule. Nu cred sa fie vreo problema la nivel de protectie.
Menstruatia o aveam in mod normal sambata la prima ora, acum in schimb vad ca nu e cazul. Stiu ca in mod normal sunt protejata atata timp cat iau pilula, si stiu ca menstruatia poate sa intarzie cateva zile, dar vreau sa ma asigur ca e totul in regula desi am oprit pilulele mai repede si ca pot incepe o noua folie de pilule miercurea asta, adica dupa 7 zile de pauza.
Multumesc!
Iau anticonceptionale MILLIGEST din iarna, si pentru prima oara nu am facut pauza de 7 zile ca sa nu am menstruatie cand eram in vacanta. Deci am luat 2 folii una dupa alta.
In schimb, am oprit a doua folie dupa 14 primele zile in loc de 21 cum e normal, pentru ca plec iarasi in vacanta saptamana viitoare si vreau sa am menstruatia acum, si nu cat sunt acolo.
Contact sexual am avut ultima oara in 7 iunie, cand eram in prima saptamana din a doua folie de pilule. Nu cred sa fie vreo problema la nivel de protectie.
Menstruatia o aveam in mod normal sambata la prima ora, acum in schimb vad ca nu e cazul. Stiu ca in mod normal sunt protejata atata timp cat iau pilula, si stiu ca menstruatia poate sa intarzie cateva zile, dar vreau sa ma asigur ca e totul in regula desi am oprit pilulele mai repede si ca pot incepe o noua folie de pilule miercurea asta, adica dupa 7 zile de pauza.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4e posibil sa iau 2 luni fara intrerupere a.c.?
- 6anticonceptionale intrerupte!!!
- 17Rog un medic sa ma ajute: am intrerupt anticonceptionalele!
- 3intreruperea anticonceptionalelor si intarzierea ciclului
- 4si ce altceva pot sa folosesc ca si contraceptiv?
- 4Intrerupere primirii anticonceptionalelor
- 11intarzierea menstruatiei dupa intreruperea anticonceptionalelor
- 0Intreruperea anticonceptionalelor
- 1Intreruperea anticonceptionalelor dupa un avort spontan
- 3Intrerupere de anticonceptionale
- 16Intrerupere anticonceptionale - intrebari !
- 2Întreruperea anticonceptionalelor Microgynon
- 0Am oprit anticonceptionalele si ma simt foarte rau
- 6Fetele operate la Dumitru Totir?
- 4Am luat diane 35 iar la a 9-a pastila am intrerupt blisterul
- 0Efecte adverse anticonceptionale. Ce se intampla daca incetez sa le mai iau?
- 0Cand pot reincepe anticonceptionalele?
- 0Intrerupere brusca anticonceptionale Mercilon dupa nastere
- 0Ce se poate întâmpla dacă opresc anticoncepționalele la jumătatea foliei
Mai multe informații despre: intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: