intrerupere tratament montelukast
Buna ziua as dori sa-mi spune-ti parerea dv. Baietelul meu in varsta de patru ani primeste tratament cu aceasta substanta de doi ani, acum are somnul agitat de la o vreme iar parera medicului pediatru este sa oprim administrarea, dupa atata timp nu stiu cum are sa reactioneze. Va multumesc
4 comentarii
Ce diagnostic are copilul, pentru ce boala ia medicamentul ? Ii dai Montelukast sau Singulaire ? Daca ai schimbat, de cat timp ii dai Montelukast si in ce doza ? mai ia si alte medicamente ?
Este diagnosticat cu bronsita astmatica, 6 luni a luat singulaire pe urma am schimbat cu montelukast adica ia montelucast de 14 luni, mai primeste si sirop Aerius, montelukast 4 mg ; aerius 5 mg/zi ; (ventolin 2x2 puf si flixotide 1ml+1ml ser fiziologic dar astea le dam doar la nevoie)
Puteti opri administrarea, faceti cum spune pediatrul, dar atentie la orice raceala, expunere la frig/alergeni. Controale periodice la pediatru/ alergolog, incepeti o medicatie de imunostimulare recomandata de acestia si orientati-va spre terapiile naturiste ale astmului bronsic la copil.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11viermisori???
- 2bebele meu adoarme leganandu-se.
- 3somnul copilului de 9 luni
- 5Gemetele la copii in somn
- 3refuza sa doarma
- 11baietelul meu se ineaca in somn
- 3somn agitat la copil de 4 luni
- 1Somnul copilului de 1 an si 2 luni
- 21Bebelusul doarme toata noaptea - afla ce tehnica trebuie sa folosesti
- 9Copilul meu de 10 ani nu poate dormi singur
- 9Copil de 4 luni (alaptat exclusiv la san) care se trezește foarte des noaptea
- 2Sfaturi somn fetita de 2 ani și 2 luni
- 1Copil4ani si jumatate nu doarme noaptea
- 0Bebe doarme prea mult
- 0Faza de somn care apare in fiecare zi cu câte doua ore mai tarziu
- 1Somn bebelus - de ce plange inainte sa adoarma?
Mai multe informații despre: Somnul copilului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: