Copil4ani si jumatate nu doarme noaptea
-desi pare obosit, nu reuseste sa adoarma in 30 de minute..
cam dupa2ore mai vrea si leganat..se trezeste de cel putin 3 ori in fiecare noapte;pare speriat si agitat cand se trezeste, se agita, da mult din picioare;striga in somn nani pana renunt si il legan, se misca in mod constant.Si ziua este agitat...noaptea doarme bine cam 4ore.Mai e si problema ca refuza sa faca baie ii e frica de apa de cand a fost la mare si faptul ca a renuntat la a mai bea lapte atat ziua cat si noaptea.Nu mananca nici bine a renuntat la majoritatea alimentelor in favoarea dulciurilor daca nu-i dau nu mananca ce ar trebui, nu tine nici infometarea se culca flamand.Inainte de a vrea numa leganat probabil s-a speriat sau l-a speriat ceva pentru ca nu ma lasa sa inchid becul sa se culce ii era frica de intuneric nu stiu daca are vreo legatura.Mai e infundat si pe nasuc poate ca nu respira foarte bine ca adoarme si uneori se trezeste brusc.
cam dupa2ore mai vrea si leganat..se trezeste de cel putin 3 ori in fiecare noapte;pare speriat si agitat cand se trezeste, se agita, da mult din picioare;striga in somn nani pana renunt si il legan, se misca in mod constant.Si ziua este agitat...noaptea doarme bine cam 4ore.Mai e si problema ca refuza sa faca baie ii e frica de apa de cand a fost la mare si faptul ca a renuntat la a mai bea lapte atat ziua cat si noaptea.Nu mananca nici bine a renuntat la majoritatea alimentelor in favoarea dulciurilor daca nu-i dau nu mananca ce ar trebui, nu tine nici infometarea se culca flamand.Inainte de a vrea numa leganat probabil s-a speriat sau l-a speriat ceva pentru ca nu ma lasa sa inchid becul sa se culce ii era frica de intuneric nu stiu daca are vreo legatura.Mai e infundat si pe nasuc poate ca nu respira foarte bine ca adoarme si uneori se trezeste brusc.
1 comentarii
Buna ziua, cunosc o fetița de 7 ani care pătește același lucru ca si copilul Dvs.Parintii o leagănă si acum ca sa poată adormii, e un copil energic si ii este foarte greu sa adoarmă ! Anul trecut au fost cu ea la medic si a fost diagnosticata cu ADHD..Tin sa precizez ca e un copil integrat perfect in învățământul de masa ca scrie, citește si se comporta ca un copil de 7 ani ! Toată familia am crezut ca este doar energica, dar s-a dovedit ca între un copil energic si unul cu o problema de sănătate e doar un mic pas ! Va doresc sănătate si va indrum sa mergeti la un neuropsihiatru de calitate si nu la un medic de familie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2bebele meu adoarme leganandu-se.
- 3somnul copilului de 9 luni
- 3refuza sa doarma
- 11baietelul meu se ineaca in somn
- 2tulburari de somn
- 1Somnul copilului de 1 an si 2 luni
- 9Copilul meu de 10 ani nu poate dormi singur
- 2Sfaturi somn fetita de 2 ani și 2 luni
- 0Bebe doarme prea mult
- 0Rspundeti! fetita de 10 ani, somnambulism
- 0Faza de somn care apare in fiecare zi cu câte doua ore mai tarziu
- 4Somnul copilului
- 1Somn bebelus - de ce plange inainte sa adoarma?
Mai multe informații despre: Tulburarile de somn la copii Somnul copilului somn copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: