ciclu menstrual si interventia chirurgicala
Buna seara
urmeaza sa fiu supusa unei interventii chirurgiacale la genunchi si perioada coincide cu menstruatia. E indicat sa iau pastile ca sa-mi aman menstruatia cu cateva zile? daca da, ce pastile ati putea sa-mi recomandati? Stiu ca in aceasta perioada a CM organismul e mai slabit si am inteles ca leziunile produse sangereaza mai mult... este adevarat?... astept parerile dumneavoastra.
urmeaza sa fiu supusa unei interventii chirurgiacale la genunchi si perioada coincide cu menstruatia. E indicat sa iau pastile ca sa-mi aman menstruatia cu cateva zile? daca da, ce pastile ati putea sa-mi recomandati? Stiu ca in aceasta perioada a CM organismul e mai slabit si am inteles ca leziunile produse sangereaza mai mult... este adevarat?... astept parerile dumneavoastra.
1 comentarii
Eu cred ca nu are nici o legatura operatia pe genunchi cu ciclul.Insa ai dreptate sa-ti amani ciclul putin caci iti va fi greu cu igiena. Cumpara-ti o cutie de Orgametril si citeste pe prospect cum se face cand doresti amanarea ciclului.Daca mai ai 2 saptamani pana sa-ti vina menstra, iei o pastila pe zi.Dca e mai putin de o saptamana pana sa vina ciclul, iei 2-3 pe zi.Dupa intreruperea administrarii in cateva zile vei avea menstruatie.Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme in timpul menstruatiei
- 3Postinorul da ciclul menstrual peste cap?
- 15legat de menstruatie
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 6cum sa fac sa am menstruatie cat mai multi ani, pana la o varsta mai inaintata?
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 3yaz pt reglarea ciclului
- 3Mi-a venit menstruatia dar inca sunt foarte ingrijorata...
- 4intrerupere anticonceptionale
- 2disparita menstruatiei
- 3Menstruatie
- 1temperatura inainte de menstuatie
- 3pilula de a doua zi si menstruatia
- 1ovule in timpul menstruatiei
- 2menstruatie apoasa.. o fi vreo infectie?
- 0Colonoscopie si menstruatie?
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
- 4Mi s-a oprit menstruaţia după patru zile
- 4Intirzierea menstruației după contactul sexual
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: