ciclu menstrual si interventia chirurgicala
Buna seara
urmeaza sa fiu supusa unei interventii chirurgiacale la genunchi si perioada coincide cu menstruatia. E indicat sa iau pastile ca sa-mi aman menstruatia cu cateva zile? daca da, ce pastile ati putea sa-mi recomandati? Stiu ca in aceasta perioada a CM organismul e mai slabit si am inteles ca leziunile produse sangereaza mai mult... este adevarat?... astept parerile dumneavoastra.
urmeaza sa fiu supusa unei interventii chirurgiacale la genunchi si perioada coincide cu menstruatia. E indicat sa iau pastile ca sa-mi aman menstruatia cu cateva zile? daca da, ce pastile ati putea sa-mi recomandati? Stiu ca in aceasta perioada a CM organismul e mai slabit si am inteles ca leziunile produse sangereaza mai mult... este adevarat?... astept parerile dumneavoastra.
1 comentarii
Eu cred ca nu are nici o legatura operatia pe genunchi cu ciclul.Insa ai dreptate sa-ti amani ciclul putin caci iti va fi greu cu igiena. Cumpara-ti o cutie de Orgametril si citeste pe prospect cum se face cand doresti amanarea ciclului.Daca mai ai 2 saptamani pana sa-ti vina menstra, iei o pastila pe zi.Dca e mai putin de o saptamana pana sa vina ciclul, iei 2-3 pe zi.Dupa intreruperea administrarii in cateva zile vei avea menstruatie.Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 4ciclu cu dureri groaznice! HELP
- 7Umflatura intre vagin si piciorul drept
- 6contact sexual imediat dupa ciclu
- 10de ce mi a venit ciclu mai repede cu aproape 2 saptamani?
- 9candida
- 2anticonceptionale si menstruatia!un raspuns va rog
- 6Postinor 2 si a doua zi menstruatie. E posibil sa fiu insarcinata?
- 2anticonceptionale pt reglarea menstruatiei??
- 10menstruatie
- 4postinor si menstratia?
- 5sangerarea de privatie si menstruatia
- 4ciclu mai devreme
- 4Extractie in timpul menstruatiei
- 1menstruatie
- 5menstruatie de doua ori in aceeasi luna
- 1menstruatie de doua ori pe luna?!
- 3Menstruatie la doua saptamani
- 1Menstruatie ciudata
- 1Menstruatie
Mai multe informații despre: Menstruatia