interpretare secretie
Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu un sfat ?
am primit urmatoarele rezultate la analizele de secretie:
Ex. microscopic pe frotiu (preparat proaspat si/sau colorat)
celule epiteliale poligonale - frecvente
Celule cu aspect de 'clue cell' - frecvente
Leucocite - relativ frecvente
Flora bacteriana : Prezenti bacili si cocobacili Gram variabili cu aspect microscopic sugestiv de vaginoza bacteriana. Rari coci Gram pozitivi
Multumesc anticipat
Ma puteti ajuta cu un sfat ?
am primit urmatoarele rezultate la analizele de secretie:
Ex. microscopic pe frotiu (preparat proaspat si/sau colorat)
celule epiteliale poligonale - frecvente
Celule cu aspect de 'clue cell' - frecvente
Leucocite - relativ frecvente
Flora bacteriana : Prezenti bacili si cocobacili Gram variabili cu aspect microscopic sugestiv de vaginoza bacteriana. Rari coci Gram pozitivi
Multumesc anticipat
1 comentarii
Buna Ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Daca rezultatul testului secretie vaginala de mai jos, pe care l am facut de curand este ok.
Va multumesc!
Frotiu Gram
Rare PMN; moderat frecvente celule epiteliale; absenti bacili Gram pozitivi grosi, granulati, cu capete drepte; foarte frecventi bacili Gram pozitivi scurti, subtiri, dispusi in unghiuri ascutite si palisade; absenti bacili si cocobacili Gram negativi; absenti coci Gram pozitivi rotunzi si alungiti in
diplo; absenti coci Gram negativi rotunzi, in diplo, "in boabe de cafea"; absente formatiuni ovalare (levuri).
Culturi bacteriene:
ABSENT : Streptococ hemolitic grup B (Streptococcus agalactiae), Listeria monocytogenes, Neisseria gonorrhoeae, Enterobacteriaceae (E. coli, Klebsiella pneumoniae, Proteus mirabilis), Staphylococcus aureus.
Trichomonas vaginalis:
Absent.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Daca rezultatul testului secretie vaginala de mai jos, pe care l am facut de curand este ok.
Va multumesc!
Frotiu Gram
Rare PMN; moderat frecvente celule epiteliale; absenti bacili Gram pozitivi grosi, granulati, cu capete drepte; foarte frecventi bacili Gram pozitivi scurti, subtiri, dispusi in unghiuri ascutite si palisade; absenti bacili si cocobacili Gram negativi; absenti coci Gram pozitivi rotunzi si alungiti in
diplo; absenti coci Gram negativi rotunzi, in diplo, "in boabe de cafea"; absente formatiuni ovalare (levuri).
Culturi bacteriene:
ABSENT : Streptococ hemolitic grup B (Streptococcus agalactiae), Listeria monocytogenes, Neisseria gonorrhoeae, Enterobacteriaceae (E. coli, Klebsiella pneumoniae, Proteus mirabilis), Staphylococcus aureus.
Trichomonas vaginalis:
Absent.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4anticonceptionale, secretie maronie
- 3Interpretare rezultat ex. bacteriologic
- 4Secretie maronie, dupa ce am incetat sa mai iau Logest
- 3secretie vaginala de culoare neagra
- 3Analize secretii vaginale - leucocite+celule epiteliale
- 3secretie alb-galbuie
- 8O mica intrebare... secretie abundenta de 1-2 ani
- 1secretie vaginala
- 4fcb-secretie vaginala
- 5examen secretie vaginala in sarcina
- 1Examen secretie vaginala
- 3secretie vaginala
- 36Pot avea contact sexual in timpul tratamentului pentru secretie?
- 3Secretie vaginala
- 0Interpretare analize secretie vaginala si de col uterin
- 3secretii vaginale urat mirositoare
- 0interpretare ex. secretie vaginala
- 0Va rog ajutati-ma in descifrarea analizei de secretie vaginala
- 1De unde e aceasta boala?
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: