secretie vaginala

buna ziua, am 25 de ani si am unele nelamuriri in privinta unor secretii vaginale care le am de ceva timp..la 16 ani am avut o hemoragie puternica, in urma vizitei la medicul ginecolog mi s-a spus ca din cauza dereglarilor hormonale..am urmat tratament dar de atunci am ramas cu o secretie vaginala anormala zic eu..de atunci am mai fost la alti medici care au diagnosticat diferite infectii, raceli, chiar un chist pe ovarul drept..am urmat tot felul de tratamente cu pastile, ovule, ceaiuri...ce as putea sa fac sa scap de aceasta secretie, pentru ca este un pic cam incofortabila..va multumesc;
3 comentarii

Trebuie sa afli care e cauza acestor secretii. Fa-ti PAP ca o sa-ti ceara orice ginecolog si analiza secretiei, plus antifungigrama si anbiograma. Toate la aceeasi recoltare. Alta cale corecta nu e sa afli ce e si ce trebuie facut tintit, nu la nimereala.
Sanatate!
Sanatate!

multumesc pentru raspuns.voi consulta inca un medic si voi face analizele specificate de dvs.

Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu informati si tratamente naturiste pentru cancerul la stomac...Va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Secretie vaginala abundenta!
- 7Gardnerella vaginalis
- 3secretie vaginala de culoare neagra
- 3menstruatia... secretie vaginala alb-galbuie (cam de un an)
- 5Interpretare rezultat secretie vaginala
- 4secretie abundenta
- 4analiza secretie vaginala
- 4As dori sa schimb karissa cu yasmin.Pot sa incep sa iau yasmin din a 8-a zi?
- 2Secretie vaginala sau hemoragie?
- 4secretia vaginala... :(
- 1Secretie vaginala
- 0Secretii vaginale
- 5Secretie vaginala ciudata
- 6interpretare rezultat secretie vaginala, secretie col si test pap
- 4secretie maronie
- 1Rezultatul analizei secretiei vaginale
- 2Analiza secretie vaginala
- 1Secretie alba, galbuie
- 4Se poate lua HIV?
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale