intepaturi la creier
De doua zile simt usoare intepaturi la creier.Sint rare dar se simt.Nu am stari de ameteala, oboseala, dureri de cap.
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Multumesc
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Multumesc
3 comentarii
Date necesare. Pentru a va putea raspunde si a va da cateva sfaturi care sa va fie utile, va rog sa ne spuneti : ce varsta aveti? ce greutate? ce inaltime? in ce domeniu si ce fel de munca efectuati? daca mai suferiti si de alte boli? Dupa ce vom primi mai multe informatii de la dumneavoastra, de care avem nevoie pentru o buna orientare, vom reveni. Cu stima si respect.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Buna ziua
Sint de profesie economist, am 44 ani, 57 kg, 1.55 inaltime.
Nu stiu daca are influenta si curentul ce se simte la locul de munca.Anul trecut am mai avut probleme din cauza aceasta.Am consultat un medic ORL si mi-a zis sa ma feresc cit pot de curent.
Multumesc
Sint de profesie economist, am 44 ani, 57 kg, 1.55 inaltime.
Nu stiu daca are influenta si curentul ce se simte la locul de munca.Anul trecut am mai avut probleme din cauza aceasta.Am consultat un medic ORL si mi-a zis sa ma feresc cit pot de curent.
Multumesc
Cauze posibile : orice simptom care nu cedeaza in cateva zile trebuie serios investigat. In cazul dumneavoastra sigur curentul are un efect negativ. Poate fi o problema reumatica, o problema neurologica sau o problema de natura vasculara. Asa cum am spus acestea trebuie investigate. Pentru inceput eu v-as propune un consult neurologic si un doppler vascular cerebral.Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului
- 3am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii
- 7ce exercitii as avea nevoie pt hemipareza?
- 22Continenta sexuala afecteaza creierul.
- 8tumora pe creier - costuri?
- 5De ce credeti ca am simtit ca-mi pocneste creierul?
- 13INTELIGENTA - mai are remediu ?
- 7probleme cu creierul...
- 3Intepaturi puternice la nivelul creierului.
- 15Apa ajută creierul
- 6Mancarimi in creier
- 2'Radioul' din creier
- 1Performantele creierului pot fi imbunatatite?
- 4Functionarea creierului conform corelatiei credinta - principiu ying si yang - fizica
- 1Hematom creier
- 8a consumat etnobotanice... ce analize determina leziunile creierului?
- 016 alimente care intarzie imbatranirea creierului si stimuleaza activitatea cerebrala
- 2Creierul se vindeca printr-o nutriție corecta
Mai multe informații despre: Creierul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: