ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Înțepături în zona pieptului

21-12-2018
Laura G.
Nu este medic/terapeut
Laura G.
Bună ziua. Au și eu o problema. Cam de o luna sau două am început să simt înțepături în zona pieptului deasupra sânilor si respectiv in sâni.Tensiune normală, puls normal.Am unele zile în care inyepaturile sunt constante si altele in care nu apar. Câteodată simt durerea în omoplatul stâng sau în unul din brațe. De o săptămână am momente cand ma doare mâna stângă si degetul mic(ceea ce mi sa spus ca poate fi senm de infarct). Am fost la un medic care mi a spus ca am și lipsa de calciu și că și aceasta ar putea fi unul din motivele durerii. Intrebarea mea este daca credeți că e ceva legat de probleme cu inima sau e altceva? Mulțumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici