Intepatura inima

Buna ziua,
Mi se intampla de ceva timp sa am o intepatura la inima, in partea stanga oricum, si sub san e deranjant.Stiti cumva ce poate fi?am avut si simptome cand nu am putut sa respir din aceasta cauza. Deocamdata iau sotalol jumate seara. Cel mai deranjant e intepatura la inima, sau oricum in partea stanga. Este angina?
Mi se intampla de ceva timp sa am o intepatura la inima, in partea stanga oricum, si sub san e deranjant.Stiti cumva ce poate fi?am avut si simptome cand nu am putut sa respir din aceasta cauza. Deocamdata iau sotalol jumate seara. Cel mai deranjant e intepatura la inima, sau oricum in partea stanga. Este angina?
4 comentarii

Consultati un medic cardiolog ! Este posibil o angina insa pot exista mai multe cauze care pot duce la acele dureri ! Multa sanatate !

Buna ziua.
Înțepătura parasternala stanga nu este sugestivă pt. Angina pectorala. Intrebarea mea este: pentru ce luati Sotalol? Aveti aritmii, hipertensiune? Poate fi în context hipertensiv, ori aritmic, ori o nevralgie intercostala, ori o scolioza cu iradiere la nivelul toracelui anterior, ori o costo-condrita. Angina pectorala este durerea toracica apărută după efort, la frig...
Va stau la dispozitie pt. Detalii.
Sanatate!
Înțepătura parasternala stanga nu este sugestivă pt. Angina pectorala. Intrebarea mea este: pentru ce luati Sotalol? Aveti aritmii, hipertensiune? Poate fi în context hipertensiv, ori aritmic, ori o nevralgie intercostala, ori o scolioza cu iradiere la nivelul toracelui anterior, ori o costo-condrita. Angina pectorala este durerea toracica apărută după efort, la frig...
Va stau la dispozitie pt. Detalii.
Sanatate!

Mulțumesc, dna dr. Sotalol mi-a fost prescris pt extrasistole. Acum uneori îmi mai bate inima aiurea, dar este altceva, ma supăra cumva în jos spre San. Mulțumesc ca mi-ați scris. O seara frumoasa!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Senzatii ciudate: ca niste mici intepaturi in zona centrala si catre inimia... o stare de emotie
- 4aslo marit ma nelinisteste
- 0am stari de lesin un oftat intepaturii in inima
- 4am probleme cu inima, am nevoie urgent nevoie de un sfat
- 0Intepaturi inima, senzatie de strans si amortirea palmelor
- 13stare de rau generala: imi bate inima cu putere si am intepaturi
- 0intepaturi la inima?
- 6usturime mana stanga si intepaturi in zona inimii
- 3Angina la 24 de ani?
- 2Intepaturi la inima
- 0Înțepături în zona pieptului
- 0Angina?
- 2Dureri persistente în piept
- 1Adrian 19 ani - de o luna jumatate ma confrunt cu o durere ascutita si puternica in piept
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
- 0Durere in piept prolals de valva mitrala
- 1Intepaturi piept, raceala, bronsita
Mai multe informații despre: intepaturi la inima intepaturi in piept intepatura in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: