Intepatura inima
Buna ziua,
Mi se intampla de ceva timp sa am o intepatura la inima, in partea stanga oricum, si sub san e deranjant.Stiti cumva ce poate fi?am avut si simptome cand nu am putut sa respir din aceasta cauza. Deocamdata iau sotalol jumate seara. Cel mai deranjant e intepatura la inima, sau oricum in partea stanga. Este angina?
Mi se intampla de ceva timp sa am o intepatura la inima, in partea stanga oricum, si sub san e deranjant.Stiti cumva ce poate fi?am avut si simptome cand nu am putut sa respir din aceasta cauza. Deocamdata iau sotalol jumate seara. Cel mai deranjant e intepatura la inima, sau oricum in partea stanga. Este angina?
4 comentarii
Consultati un medic cardiolog ! Este posibil o angina insa pot exista mai multe cauze care pot duce la acele dureri ! Multa sanatate !
Buna ziua.
Înțepătura parasternala stanga nu este sugestivă pt. Angina pectorala. Intrebarea mea este: pentru ce luati Sotalol? Aveti aritmii, hipertensiune? Poate fi în context hipertensiv, ori aritmic, ori o nevralgie intercostala, ori o scolioza cu iradiere la nivelul toracelui anterior, ori o costo-condrita. Angina pectorala este durerea toracica apărută după efort, la frig...
Va stau la dispozitie pt. Detalii.
Sanatate!
Înțepătura parasternala stanga nu este sugestivă pt. Angina pectorala. Intrebarea mea este: pentru ce luati Sotalol? Aveti aritmii, hipertensiune? Poate fi în context hipertensiv, ori aritmic, ori o nevralgie intercostala, ori o scolioza cu iradiere la nivelul toracelui anterior, ori o costo-condrita. Angina pectorala este durerea toracica apărută după efort, la frig...
Va stau la dispozitie pt. Detalii.
Sanatate!
Mulțumesc, dna dr. Sotalol mi-a fost prescris pt extrasistole. Acum uneori îmi mai bate inima aiurea, dar este altceva, ma supăra cumva în jos spre San. Mulțumesc ca mi-ați scris. O seara frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intepaturi la inima, dureri gambe (in special noaptea)
- 3Senzatii ciudate: ca niste mici intepaturi in zona centrala si catre inimia... o stare de emotie
- 3de la inceputul verii, am inceput sa am probleme cu inima
- 0Intepaturi inima, senzatie de strans si amortirea palmelor
- 3Ma inteapa in zona inimii constant de circa 15 ore
- 3Tremura inima si ma inteapa foarte slab
- 10Durere san?
- 0Intepaturi in zona inimii, mana stanga amortita
- 2Intepaturi la inima
- 0Intepaturi in zona toracica si tiuitul urechilor
- 0Înțepături în zona pieptului
- 1înțepături in piept
- 0Durere in piept si in spate intre omoplati
- 2Usturime inima si palpitatii
- 1Înțepătura in partea dreapta sus lângă sân și dificultate de a respira
- 0Durere ascutita in piept partea dreapta
- 1Intepaturi piept stern
- 2Ințepaturi piept trahee?
Mai multe informații despre: intepaturi la inima intepaturi in piept intepatura in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: