intepaturi in zona inimii de o saptamana
![miamiuta](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
de o saptamana am intepaturi an zona inimii si ameteli si pulsul marit cateodata am facut EKG si nu a gasit nimic puteti sa imi dati un raspuns?
4 comentarii
![dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu](/arata_img.php?img=cont_153222.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua !
Daca in urma consultului efectuat de medicul cardiolog nu s-au gasit probleme cardiace, e posibil sa aveti o stare de stress, de anxietate sau/ si o hipocalcemie/ hipomagneziemie ( scadere a calciului/ magneziului din sange ). Va recomand sa va adresati medicului de familie care, in urma consultului si, probabil, a rezultatului analizelor, va puteastabili un diagnostic. Va sugerez, dupa aceasta, sa efectuati si o consultatie de homeopatie- realizata de un medic homeopat sau cu competenta in homeopatie- in vederea prescrierii unui medicament
natural individualizat, cu efecte mai profunde asupra problemei pe care o aveti.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Daca in urma consultului efectuat de medicul cardiolog nu s-au gasit probleme cardiace, e posibil sa aveti o stare de stress, de anxietate sau/ si o hipocalcemie/ hipomagneziemie ( scadere a calciului/ magneziului din sange ). Va recomand sa va adresati medicului de familie care, in urma consultului si, probabil, a rezultatului analizelor, va puteastabili un diagnostic. Va sugerez, dupa aceasta, sa efectuati si o consultatie de homeopatie- realizata de un medic homeopat sau cu competenta in homeopatie- in vederea prescrierii unui medicament
natural individualizat, cu efecte mai profunde asupra problemei pe care o aveti.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
![miamiuta](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
am facut analizele la medicul de familie dar nu mia facut si calciu sau magzeziu din sange an schimb va dau cateva valori pe care nu le anteleg si poate ma ajutati dumneavoastra TSH 0, 02 HEMATOCRIT! 34, 65 VOLUM ERITROCITARMEDIU!78, 23 concentratie medie Hb/Eritrocit/ !36, 69 Ac Anti-Tireoperoxidaza (TPO)4, 3 VA MULTUMESC
![maria 123](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
1. neaparat un control la dr. endocrinolog...TSH=0, 02..nu-i ok.eu am primit tratament..aceleasi simptome am avut
2.doar EKG v-a facut?.nu e suficient zic, mie mi-a facut si EKO cardiac si.sunt problemioare care, NU s-au vazut la EKG
dr chiar Nu vroia sa-mi faca.dar am insistat
sanatate
2.doar EKG v-a facut?.nu e suficient zic, mie mi-a facut si EKO cardiac si.sunt problemioare care, NU s-au vazut la EKG
dr chiar Nu vroia sa-mi faca.dar am insistat
sanatate
![MARTON](/arata_img.php?img=cont_151673.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Acele intepaturi si crize pot dura foarte putin si atunci cand ai facut ekg totul sa fie normal cel mai indicat este sa faci UN HOLTER adica sa ai un tensiometru care sati masoare tensiunea si pulsul timp de 24 de ore in care sa faci tot ce faci de obicei mie asa mi sa spus de la camera de garda de la CC ILIESCU spitalul de inima de langa fundeni.
Eu fac acest HOLTER acum a doua oara si se face cu trimitere de la medicul de familie la mai multe spitale sau clinici particulare.
Eu fac acest HOLTER acum a doua oara si se face cu trimitere de la medicul de familie la mai multe spitale sau clinici particulare.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26Probleme inima
- 7intepaturi in zona inimii
- 6Atac de panica (acum 2 ani).. Au inceput palpitatii, amorteli, intepaturi in partea stanga
- 8Unde as mai putea putea merge? dureri in stanga langa san
- 0am stari de lesin un oftat intepaturii in inima
- 5intepaturi la inima de cateva zile
- 5copil cu intepaturi la inima
- 10Durere san?
- 3Dureri de cap si intepaturi de inima
- 2Intepaturi de inima
- 5Tensiune 20 cu 8 la 15 ani si intepaturi in zona inimii. Ajutor!
- 1Dureri in spate
- 0Probleme de sănătate? Motiv de ingrijorare
- 0Intepaturi in zona inimii, mana stanga amortita
- 0Dureri de cap si intepaturi la inima
- 2Usturime inima si palpitatii
- 2Intepaturi torace
Mai multe informații despre: intepaturi la inima