Înțepături inimă fetiță 9 ani

06-10-2020
Corina Bănică
Nu este medic/terapeut
Corina Bănică
Bună ziua vreu sa va relatez și eu problema mea, am o fetiță de 9 ani jumate și de vreo doua săptămâni se tot vaită că zilnic o înțeapă inima, eu acum un an jumate am ajuns și la București la spitalul de copiii Marie Curie, la cardiologie nu mi sa spus ca ar avea apsolut nimic, plus că până să ajung la București noi în Buzău i-am făcut pe fiecare an control cardiologic, tot la fel nu iau găsit nimic, pun vina medicii de la noi ca este pe bază de creștere, ma sperie când o aud mereu ca o înțeapă inima ajutați-mă ce mai pot face ca tot am umblat prin medici și nimeni nu mi-a spus ca ar avea ceva, acum medicul nostru de familie ia prescris magnerot 2/zi timp de 10 zile și după osteocare 10 zile timp de 3 luni, eu îi mai dau și niște fier că îl are cam mic, Tothema. Cine ma poate ajuta va rog din tot sufletul. Dumnezeu să vă binecuvinteze.
7 comentarii
0
06-10-2020, ora 10:44
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Înțepăturile la inimă nu reprezintă boală organica ! Sedativ PC și un consult neuropsihiatric pot ajuta !
0
06-10-2020, ora 11:02
Corina Bănică
Nu este medic/terapeut
Corina Bănică
Bună ziua mulțumesc pentru răspuns, sedativ PC îi pot administra ținând cont ca are doar 9 ani??
0
06-10-2020, ora 11:11
Corina Bănică
Nu este medic/terapeut
Corina Bănică
Și încă o întrebare domule doctor, copilul fiind în perioada de dezvoltare și creștere poate fi acesta cauză așa cum spun medici din localitatea noastră că aceste înțepături sunt ca, cauză creșterea copilului. Îmi cer mii de scuze că sunt insistență dar îmi doresc din suflet să fiu și eu lămurită și să înțeleg care este cauza. Mulțumesc anticipat.
0
06-10-2020, ora 12:03
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
NU. Problemele neurovegetative nu au legătură cu dezvoltarea somatică.
0
06-10-2020, ora 15:59
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua Corina Banica
Pe parcursul cresterii fetitei, vor aparea perioade cand va semnala mici contractii ale pleoapei, buzelor, eventuale parestezii minore in diverse locuri corporale, posibila greutate in piept care o impiedica sa inspire suficient aer, nu doar intepaturi la inima. Da, nu este o suferinta a inimii, ci sunt manifestari pasagere legate de cresterea fetitei.
0
12-10-2020, ora 09:25
Corina Bănică
Nu este medic/terapeut
Corina Bănică
Mulțumesc frumos pentru răspuns doamna doctor, însemnă că după tot ce mi-ați zis dvs ar trebui să nu-mi mai fac griji. Dar de ce are aceste înțepături de o lună zi de zi? Este normal atâta timp doamna doctor să aibe aceste dureri?
0
12-10-2020, ora 11:43
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Asa cum ati primit deja asigurari, din partea medicilor la care ati apelat pt. consult si investigatii, fetita nu are o suferinta organica ci sunt manifestari pasagere, cu variate durate. Probabil, daca ati avea o atitudine de incurajare a calmarii fetitei care trebuie sa nu se sperie de aceste aspecte, ar trece mai usor peste aceasta perioada. Desigur ca, mai poate fi luat in calcul, dar nu stiu daca este si cazul fetitei Dvs., atentia sporita din partea familiei, poate induce o prelungire a afirmarii unor acuze. De asemenea s-a constat ca imitarea acuzelor unor adulti din familie, care se "bucura" de o atentie mai mare, ar putea fi regasita, in cazul unor copii. Doar Dvs. puteti decela daca fetita se regaseste in vreuna din aceste ipostaze care au fost observate in cazul unora dintre copii. Oricum, partea buna este ca nu este o suferinta a inimii. Daca doriti sa puneti capat mai repede acestei dileme puteti face consult fetitei la un cabinet de cardiologie pediatrica. Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul