dureri si intepaturi in corp
de aproximativ o luna am inceput sa am intepaturi in toata partea superioara a corpului parca ar fi niste arsuri, prima oara debutand cu niste dureri in partea stanga, in zona inimii si a gatului. Am si dureri de stomac si greturi cateodata chiar si varsaturi.La inceputul lui septembrie am avut si varicela totul incepand din momentul acela durerile si restul sinptomelor care le am acuma.mentionez ca intepaturile nu sunt foarte puternice dar nici placute nu sunt. As dori sa imi spuneti ce analize ar trebui sa fac sau ce altceva pentru ca am inceput sa am si atacuri de panica.
12 comentarii
se poate pune si problema unei intoxicatii...
ce ar trebui sa fac pentru a verifica daca este sau nu aceasta intoxicatie?
sa va investigati, efectuand - Determinarea metalelor Grele in organism.
am facut si aceasta investigatie totul este bine. Simt ca inebunesc.
In primul rand, trebuie sa va linistiti.
sa faceti o serie de investigatii:
- alergologice, electrocardiograma, ecografie abdominala, investigatii hepatice, glicemia, calcemia, examen de urina, ex coproparazitologic.
Acele arsuri ar putea fi rezultatul inca al varicelei.
Atunci a fost varicela sau zona zoster?
sa faceti o serie de investigatii:
- alergologice, electrocardiograma, ecografie abdominala, investigatii hepatice, glicemia, calcemia, examen de urina, ex coproparazitologic.
Acele arsuri ar putea fi rezultatul inca al varicelei.
Atunci a fost varicela sau zona zoster?
a fost varicela sigur ca eram plin:). ecografia abdominala o sa o fac maine, in rest am facut toate analizele pe care le-ati trecut mai sus
si ecoagrafia a iesit buna nu mai stiu ce sa fac, am inceput sa am si niste dureri in mijlocul spatelui care ma trezesc noaptea pe orice fel de pat as dormi plus amorteli ale mainilor
sa faceti o radiografie pulmonara si o electrocardiograma
Buna. Ai rezovat problema ? Am aceleasi simtome...
Buna ziua cum ati rezolvat problema si eu am aceleasi simptome? Furnicaturi in tot corpul spasme musculare dureri in piept si simt ca uneori imi tremura capul.
Multumesc
Multumesc
eu am aceasta problema, mi s-au spus că e ceva emoționa l însă așa cum spuneți și voi după efort intens, stres, epuizare fizica reapar aceste înțepături. Am luat calciu magneziu zinc d3, omega 3 care mă ajută uneori. Iau și antialergic și pe moment totul pare ok insa reapare la un interval de timp. Am descoperit recent că mi-a ieșit la un esudat nazal stafilococul auriu și asta mi-a a dat mult de gândit. De obicei e prezent cam la 40 la sută din populație și se consideră că nu prea trebuie trecut la rezultatul analizelor așa că nu am știut multi ani am făcut la același laborator de analize și nu apărea nimic. Cum am făcut la un alt laborator mi-a a scris prezenta acestui streptococ care da multe în corp pe piele mai ales când ai sistemul imunitar slăbit te ataca apar panici, înțepături, mici bubițe care dispar apoi roșeața fetei etc Tratamentul e cu antibiotic. Depinde ce tip e și la ce e sensibil pt că sunt și cazuri cu rezistenta la antibiotice. Mie mi-a zis că biseptol sau ciprinol ar fi bun după biograma. Incă nu am inceput tratamentul dar sper sa vad rezultate pozitive. O alta cauza ar putea fi și anumite substanțe chimice folosite la dezinfectarea hainelor, de când am aflat nu mai folosesc haine sh tratate cu folmaldehide fi bromura de metilen care nu ies la spălat ci tb neutralizate chimic cică. Practic din ce am înțeles depinde de sistemul imunitar in mare parte și dacă omori bacterii bune raman cele rele în corp și poți avea probleme și nu recomand antibiotice aiurea că strica flora bacteriana și un anumit echilibru
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cancer la stomac - intrebari
- 5cancer la stomac.. a fost operata, i-a scos stomacul, splina, ganglionii
- 2am dureri de inima la frig, la efort, la emotii mai puternice
- 6Probleme cu inima
- 4Am palpitatii si in stare de repaus si uneori ma inteapa si simt o jena...
- 8nevralgie intercostala de lunga durata
- 16boala de inima?
- 4am observat ca in ultimul simt intepaturi in dreptul inimii din cauze pe care nu l-e pot explica
- 4Dureri de stomac dupa ce mananc alimente cu multa ceapa, usturoi
- 13De vreo luna am niste junghiuri ca niste apasari in zona inimii
- 8intelepaturi in zona inimii, iar acum incepe sa imi amorteasca mana stanga
- 4Disconfort in zona inimii dar nu in legatura cu ea
- 6dupa ce mananc ceva dulce. o prajitura, orice dulce imi vine in gura acru
- 0Stomac, balonare - remediu?
- 3Am 16 ani si o inima ciudata.
- 3Tremura inima si ma inteapa foarte slab
- 1reconstructie stomac
- 3Deviatie axiala
- 1Ce sunt intepaturile?
Mai multe informații despre: Stomacul Inima intepaturi la inima