Unde as mai putea putea merge? dureri in stanga langa san
Buna ziua. Ma numesc Marius am 32 de ani sunt din Bucuresti ; In ultima perioada(de aproape 4 luni) ma confrunt cu urmatoarele stari care deja m-au adus la disperare: intepaturi, arsuri(rar)si dureri nu foarte mari in zona inimii aproape in permanenta, durerea este localizata undeva in partea stanga intre stern si san mai mult spre san si este cam in acelasi loc de fiecare data pe o suprafata destul de mica, tahicardie, cateodata senzaţie ca inima s-ar opri, cand stau culcat imi simt bătăile inimii chiar daca am pulsul normal(60-70 bpm), am slabit destul de mult. Simptomele nu apar toate in acelasi timp niciodata(daca am dureri nu am tahicardie, etc). Am consultat mai multi medici cardiologi, am facut EKG si Eco cu rezultate absolut normale, analizele hormonilor tiroidieni, sange, rezultatele fiind normale.Am facut si radiografie pulmonara, nu a iesit nimic anornal, m-a vazut si un internist...si totusi eu am aceste dureri pe parcursul intregii zile. Nu stiu unde as mai putea merge. Astept un sfat, poate de la un medic sau de la cineva care a fost sau este in aceeasi situatie. Sanatate
8 comentarii
Ar trebui sa iti faci niste investigatii si la splina!!
Mersul la doctori in cazul Dvoastra este inutil. Cauza este cu totul altundeva si nu se ppate detecta cu nici un aparat, cu atat maiputin trata cu medicamente.
Consultati un medic homeopat care cu cateva globule homeopate o sa va "lua boala cu mana" caci simptomele Dvoastra sunt foarte clare, homeopatia le cunoaste si este usor de gasit remediul potrivit.
Chiar si un student la homeopatie v-ar putea vindeca.
Nu trebuie sa credeti si sa intelegeti modul de functionare al homeopatiei si nu va luati dupa cei care dau sfaturi din necunostinta de cauza.
Incercati si o sa vedeti, va spun din experienta.
Consultati un medic homeopat care cu cateva globule homeopate o sa va "lua boala cu mana" caci simptomele Dvoastra sunt foarte clare, homeopatia le cunoaste si este usor de gasit remediul potrivit.
Chiar si un student la homeopatie v-ar putea vindeca.
Nu trebuie sa credeti si sa intelegeti modul de functionare al homeopatiei si nu va luati dupa cei care dau sfaturi din necunostinta de cauza.
Incercati si o sa vedeti, va spun din experienta.
multumesc de raspunsuri. si care ar fi cauza in cazul meu?
Cauza este psiho-somatica ca la toate bolile de altfel, dar accentuata de anumite toxine care apar in sange si care nu mai dispar asa usor de la sine. Cu remediul homeopat adecvat se schimba insa totul.
Ti-am trimis un mesaj scarface dar se pare ca nu l-ai primit. Poti sa mi las un mail sa te intreb ceva, te rog. Mersi
Salut,
Si eu ti-am trimis inapoi...dar vad ca nu l-ai primit.
Du-te la clinica Christiana a lui Dr. Pavel Chirila, gasesti adresa in google sau intr-un posting de-al meu aici.
Si eu ti-am trimis inapoi...dar vad ca nu l-ai primit.
Du-te la clinica Christiana a lui Dr. Pavel Chirila, gasesti adresa in google sau intr-un posting de-al meu aici.
Scrie-mi te rog mesaj daca ai intrebari. In general ajung...
0
23-09-2009, ora 15:04
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Ţineţi cont de sfatul lui Scarface...dnul Chirilă este un medic exemplar...şi foarte credincios!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4batai puternice ale inima de la o simpla miscare
- 26Probleme inima
- 5ceva grav? boala de inima ?
- 10aslo 400 si intepaturi la inima
- 5am hipertensiune arteriala gr 3 si si fac tratament, la inima nu s-a gasit nimic spectaculos
- 40batai accelerate ale inimii, lipsa aer
- 3am probleme cu inima fara sa fii facut efort
- 26simptome ciudate
- 3Tulburare somn, stres, oboseala, dureri ale inimii
- 3Cum reactioneaza inima mea la stres!
- 7puls slab (intre 49 si 60 batai pe minut)
- 7Batai puternice ale inimii !
- 4am probleme cu inima
- 1dureri in zona inimii
- 3brusc simt o apasare pe inima
- 13stare de rau generala: imi bate inima cu putere si am intepaturi
- 1Batai rapide de inima
- 1zgomote ciudate la inima
- 7Lipsa unei batai de inima.Ajutor! E groaznic...
- 0Durere în zona inimi și piept
Mai multe informații despre: Inima intepaturi la inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angina pectorala stabila
- Insuficiența cardiacă
- Tahicardia
- Insuficienta tricuspidiana
- Insuficienta pulmonara (a valvelor pulmonare)
- Prolapsul valvei mitrale
- Boala cardiaca reumatismala
- Durerea precordiala
- Palpitatii
- Cardiopatia ischemică
- Factori de risc în bolile cardiovasculare
- Transplantul cardiac
- Sfaturi pentru sănătatea inimii
- Inima (cordul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: