Unde as mai putea putea merge? dureri in stanga langa san

10-08-2009
mariusfm
Nu este medic/terapeut
mariusfm
Buna ziua. Ma numesc Marius am 32 de ani sunt din Bucuresti ; In ultima perioada(de aproape 4 luni) ma confrunt cu urmatoarele stari care deja m-au adus la disperare: intepaturi, arsuri(rar)si dureri nu foarte mari in zona inimii aproape in permanenta, durerea este localizata undeva in partea stanga intre stern si san mai mult spre san si este cam in acelasi loc de fiecare data pe o suprafata destul de mica, tahicardie, cateodata senzaţie ca inima s-ar opri, cand stau culcat imi simt bătăile inimii chiar daca am pulsul normal(60-70 bpm), am slabit destul de mult. Simptomele nu apar toate in acelasi timp niciodata(daca am dureri nu am tahicardie, etc). Am consultat mai multi medici cardiologi, am facut EKG si Eco cu rezultate absolut normale, analizele hormonilor tiroidieni, sange, rezultatele fiind normale.Am facut si radiografie pulmonara, nu a iesit nimic anornal, m-a vazut si un internist...si totusi eu am aceste dureri pe parcursul intregii zile. Nu stiu unde as mai putea merge. Astept un sfat, poate de la un medic sau de la cineva care a fost sau este in aceeasi situatie. Sanatate
8 comentarii
0
10-08-2009, ora 14:29
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Ar trebui sa iti faci niste investigatii si la splina!!
0
10-08-2009, ora 14:55
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mersul la doctori in cazul Dvoastra este inutil. Cauza este cu totul altundeva si nu se ppate detecta cu nici un aparat, cu atat maiputin trata cu medicamente.
Consultati un medic homeopat care cu cateva globule homeopate o sa va "lua boala cu mana" caci simptomele Dvoastra sunt foarte clare, homeopatia le cunoaste si este usor de gasit remediul potrivit.
Chiar si un student la homeopatie v-ar putea vindeca.
Nu trebuie sa credeti si sa intelegeti modul de functionare al homeopatiei si nu va luati dupa cei care dau sfaturi din necunostinta de cauza.
Incercati si o sa vedeti, va spun din experienta.
0
10-08-2009, ora 16:28
mariusfm
Nu este medic/terapeut
mariusfm
multumesc de raspunsuri. si care ar fi cauza in cazul meu?
0
10-08-2009, ora 18:28
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cauza este psiho-somatica ca la toate bolile de altfel, dar accentuata de anumite toxine care apar in sange si care nu mai dispar asa usor de la sine. Cu remediul homeopat adecvat se schimba insa totul.
0
11-08-2009, ora 10:32
mariusfm
Nu este medic/terapeut
mariusfm
Ti-am trimis un mesaj scarface dar se pare ca nu l-ai primit. Poti sa mi las un mail sa te intreb ceva, te rog. Mersi
0
11-08-2009, ora 11:08
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Salut,
Si eu ti-am trimis inapoi...dar vad ca nu l-ai primit.
Du-te la clinica Christiana a lui Dr. Pavel Chirila, gasesti adresa in google sau intr-un posting de-al meu aici.
0
11-08-2009, ora 22:37
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Scrie-mi te rog mesaj daca ai intrebari. In general ajung...
0
23-09-2009, ora 15:04
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Ţineţi cont de sfatul lui Scarface...dnul Chirilă este un medic exemplar...şi foarte credincios!

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • BioSport Earbuds – căștile care îți monitorizează inima
  • 5 obiceiuri pentru o inimă sănătoasă
  • Dispozitivul electric pentru îmbunătățirea funcției cardiace
  • Valvele cardiace sintetice, invenția care ajută chirurgii să-și exerseze tehnica
  • Modificări cardiovasculare în timpul sarcinii
  • Exercițiile de anduranță, efecte protectoare pentru inimă
  • Aplicația pentru mobil utilă în cazul pacienților cu insuficiență cardiacă
  •