am probleme cu inima, am nevoie urgent nevoie de un sfat
buna ziua.am si eu o problema care ma ingrijoreaza, si nu stiu ce sa fac.am in dreptul inimii spre san ceva ca si cum ma ustura si ma inteapa si uneori ma doare.incepe dinspre inima si urca pana in centrul sanului, simt ca si cum am o vena care ma ustura rau de tot.va rog din suflet daca astea sunt probleme cu inima.multumesc si sper din suflet sa imi raspunda cineva
4 comentarii
bibicarinaam, am vazut ca ai mai postat si la alte rubrici separand simptomele. Trebuia sa le scrii pe toate la un loc, are mare importanta asta.
Toate simptomele descrise de tine ar cam duce intr-un singur loc - o infectie vaginala, posibil cu streptococ, enterococ sau e-coli.
Ai cumva si probleme la urinat? Ai sinuzita?
Bacteriile emit in corp niste toxine si produc chiar reactii severe din partea corpului.
Ar fi bine sa faci o analiza de secretie vaginala cu antibiograma
Vorbeste cu doctorul daca este nevoie sa faci si o urocultura cu antibiograma, iar daca ai nasul infundat sau curge sau te doare gatul - un exudat nazal si/sau faringian cu antibiograma.
Toate simptomele descrise de tine ar cam duce intr-un singur loc - o infectie vaginala, posibil cu streptococ, enterococ sau e-coli.
Ai cumva si probleme la urinat? Ai sinuzita?
Bacteriile emit in corp niste toxine si produc chiar reactii severe din partea corpului.
Ar fi bine sa faci o analiza de secretie vaginala cu antibiograma
Vorbeste cu doctorul daca este nevoie sa faci si o urocultura cu antibiograma, iar daca ai nasul infundat sau curge sau te doare gatul - un exudat nazal si/sau faringian cu antibiograma.
nu am probleme la urinat si sinuzita este posibil sa am
Pentru sinuzita ar trebui sa faci un - exudat nazal cu antibiograma.
Totusi, astfel de manifestari pot fi in cazul in care ai o infectie vaginala cu streptococ, enterococ, e-coli etc si ar fi bine sa faci o
-analiza de secretie vaginala cu antibiograma - unde iti va scrie si la ce antibiotic sunt sensibile bacteriile gasite, ca sa faci un tratament corect.
Pentru analiza, nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de recoltare si sa treaca cel putin 10 zile de la ultimul antibiotic luat (daca ai luat).
Altfel, poate iesi rezultatul fals negativ.
Totusi, astfel de manifestari pot fi in cazul in care ai o infectie vaginala cu streptococ, enterococ, e-coli etc si ar fi bine sa faci o
-analiza de secretie vaginala cu antibiograma - unde iti va scrie si la ce antibiotic sunt sensibile bacteriile gasite, ca sa faci un tratament corect.
Pentru analiza, nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de recoltare si sa treaca cel putin 10 zile de la ultimul antibiotic luat (daca ai luat).
Altfel, poate iesi rezultatul fals negativ.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4simt intepaturi in zona inimii si obosesc repede
- 2boli ale inimii
- 2am dureri de inima la frig, la efort, la emotii mai puternice
- 4Boala de inima sau altceva???
- 21intepaturi inima, mana stanga amortita
- 13De vreo luna am niste junghiuri ca niste apasari in zona inimii
- 4Intepaturi la inima si o scobitura in stern
- 3Tulburare somn, stres, oboseala, dureri ale inimii
- 4aslo marit ma nelinisteste
- 19Inima batai neregulate
- 11probleme cu inima ?
- 8Intepaturi la inima de 2 zile
- 3Atacuri de panica, circulatie, inima sau altceva ?
- 0Inima imi da furnicaturi
- 14Care poate fii cauza pentru care simt asa de tare bataile inimii?
- 1fractie de ejectie scazuta
- 2Inima functioneaza 25%
- 1Tensiune mare la 22 de ani
- 7Înțepături inimă fetiță 9 ani
Mai multe informații despre: Inima intepaturi la inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angina pectorala stabila
- Insuficiența cardiacă
- Tahicardia
- Insuficienta tricuspidiana
- Insuficienta pulmonara (a valvelor pulmonare)
- Prolapsul valvei mitrale
- Boala cardiaca reumatismala
- Durerea precordiala
- Palpitatii
- Cardiopatia ischemică
- Factori de risc în bolile cardiovasculare
- Transplantul cardiac
- Sfaturi pentru sănătatea inimii
- Inima (cordul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: